Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (styczeń 2026)

Nagroda super, idealna do kompletowania wyprawki

Zgadzam się :smiling_face:

Mają dobry kształt :ok_hand:

Mega mega mega ! :heart_eyes:
Z marką Lovi jestem zaprzyjaźniona od 2020 r i pierwszego syna , aktualnie trzecia ciąża na końcówce i oczywiście wybór od razu trafił na markę Lovi :blush: Produkty które oferujecie naprawdę sprawdzają się w 100% od strzału ! i mówię to jako matka która zaczyna przygodę z karmieniem butelka i smoczkami od kiedy maluszek ma 2/3 tyg i nie wyobrażam sobie żeby zmieniać na cos innego :blush: Jako mama chłopaków z 2020r i 2022r przy kompletowaniu wyprawki dla chłopaka z 2026r widzę nowości w butelkach i z miłą chęcią przetestuję je :heart_eyes: chociaż nie ukrywam że w naszej wyprawce już dwa smoczki uspokajające i dwie butelki właśnie te mniejsze pojawy się i czekają na właściciela ale z wielkim sercem przygarnę do testowania większą ilość bo napewno się przyda ! :heart:

A o nagrodach myślę że strzał w 10!
Butelki wyglądają świetnie i nie są przesadzone z grafiką, prostota jaką lubię, a smoczek z butelki idealnie odzwierciedla pierś także będzie to miłe i komfortowe karmienie. Smoczki uspokajające też super! Mega plus że kolory są neutralne i delikatne a ten odblask napewno pomoże przy nocnym wstawaniu przy lampce i szukaniu tego smoczka :blush:

1 polubienie

Szczęśliwa mama, szczęśliwe dziecko :heart:

Właśnie stoimy przed wyborem następnych butelek dla moich bliźniaczek, może akurat te by im podpasowaly :wink: aktualnie lovi medical+ ale trzeba już szukać większych pojemności więc super by było przetestować :slight_smile:

No ja uwazam, ze to swietna nagroda dla mam i mega przydatna :slight_smile: super, ze obdarowujecie takimi prezentami <3

Zdecydowanie polecam :ok_hand:

Zestaw jest piękny i przyznam szczerze, że patrzę na niego od dłuższego czasu :smiling_face_with_three_hearts: przy starszaku miałam butelki z innej firmy, ale teraz kompletując wyprawkę natknęłam się na mnóstwo dobrych opinii na temat tej linii butelek. Plus nie oszukujmy się, ale jeśli można określić butelki i smoczki mianem pięknych, to te butelki i smoczki zdecydowanie zasługują na to miano :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Wymarzony zestaw :face_with_hand_over_mouth: właśnie oczekujemy córeczki. Po 5 latach doczekam się sukienek, różu i lalek. Do tego te piękne smoczki w kwiatki :heart_eyes:

Najfajniejsze jest to że ten zestaw plus nowa butelka 330ml daje wszystkie rozmiary butelek do przetestowania

2 polubienia

No ja na razie nigdzie stacjonarnie nie trafiłam na tę dużą butelkę a tak z ciekawości chciałabym ją zobaczyć

Noo to jest mega bo od początku do w sumie samego końca karmienia korzystasz z jednego gatunku butelek

2 polubienia

Bo moim zdaniem najgorsze co można zrobić to tylko tak skakać własnie z produktu na produkt

Zestaw jest przepiękny, a co najważniejsze uniwersalny. Myślę że może być świetnym prezentem na gender reveal :heart_eyes:
Super że są dwie pojemności butelek, dzięki temu zestaw rośnie razem z dzieckiem.
Smoczek dynamiczny powinna wypróbować każda mama, cudownie uspokaja maluszka :heart:

A sprawdzałaś w Rossmann? Mi się coś kojarzy, że u siebie w mieście raz mi mignęła na półce, chyba właśnie ta duża :thinking:

Ja w rosmanie widziałam tą średnią. Na allegro są i można spokojnie je zamówić.

1 polubienie

Ciekawe co w tym miesiącu bedzie do testow jak myslicie ? :wink:

Byłam w dwóch i nie widziałam. Może w dużym smyku ale na razie do tego największego w moim mieście mi nie po drodze

Jejku jutro już luty, kiedy jak. Chociaż jak czytam ludziom mocno ten styczeń się dłuży