Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (styczeń 2026)

On jest super niby taki prosty smoczek a mega uroczy

Rewelacyjne nagrody, szczególnie dla przyszłej mamy, czyli dla mnie, bo właśnie w tym roku pojawi się moje Maleństwo! Bardzo chętnie wypróbowalibyśmy ten zestaw! :smiling_face:

1 polubienie

O tak mega fajne naprawdę :slight_smile:

Marka Lovi towarzyszyła mi przy pierwszym dziecku 5 lat temu. Teraz widzę że są jeszcze lepsze produkty, aby wspomóc mamę oraz dziecko. Teraz znów będę mamą mam nadzieję że również będzie towarzyszyć mi z sercem marka Lovi. Smoczki są super ! Były znami od pierwszych dni dziecka

2 polubienia

Przy pierwszej córce mieliśmy smoczki dynamiczne od Lovi. Od początku do końca. Teraz używamy te Prime. No i nie dość,że super się sprawdzające, to jeszcze są takie ładne :grin: ja lubię taki prosty design :ok_hand:

1 polubienie

Świetnie się rozwijają i ja mam to samo marka lovi towarzyszyła mi 5 lat temu. A teraz tyle fajnych produktów doszło a już te rzeczy do rozszerzenia diety są tak świetne jakościowo

1 polubienie

I czuje ze nie dlugo nas znowu zaskocza czyms nowym :slight_smile:

1 polubienie

To nie wątpię :wink:

1 polubienie

Mi się mega podobają te z misiem :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

To prawda super design i do tego jakościowo dobre mają te produkty :star_struck:

2 polubienia

U W I E L B I A M !!! :white_heart::white_heart::white_heart:
Jak zawsze cudowne produkty!

1 polubienie

W tym właśnie tkwi cała tajemnica. Im prościej, tym lepiej :star_struck: dlatego produkty lovi zawsze wyglądają wspaniale :face_with_hand_over_mouth:

Śliczny zestaw. Kolor marzenie. :slight_smile: juz 3 raz korzystamy tylko z waszych smoczków i butelek chociaż karmie piersią to butelka pomaga w sytuacji kiedy mama musi na chwilkę wyjść.

Woooow ale cuda przepiękny zestaw na start dla mamy i oczywiście dla jej szkraba te misie i kolorki pastelowe aż same się proszą o przetestowanie

Oj tak, dla starszej dostałam 3 lata temu zestaw do rozszerzania diety od Lovi i do dziś używa i dalej wyglądają bardzo dobrze. A ja się z nimi nie patyczkuje, kroje na nim, córka nie raz nim rzucała, różne barwiące rzeczy na nim były i dalej klasa :smiley:

3 polubienia

Bo one sa nie do zdarcia :heart_eyes::speak_no_evil:

1 polubienie

Polecam smoczki z elementami świecącymi w ciemności, łatwo odnaleźć w nocy :crescent_moon:

1 polubienie

MamaFeel robią naprawdę dobre pierwsze wrażenie. Już po wzięciu do ręki widać, że są solidnie wykonane i przemyślane. Smoczek faktycznie przypomina pierś – jest miękki, elastyczny i dziecko łatwo go akceptuje, szczególnie jeśli jest karmione mieszanie albo wcześniej było karmione piersią. Duży plus za to, że maluch musi się trochę „namęczyć’ przy jedzeniu, dzięki czemu karmienie jest bardziej naturalne i nie zaburza odruchu ssania. Ogólnie fizjoterapeuci też polecają :grin: Butelka jest super wygodna, dobrze leży w dłoni…Fajne jest też to, że marka dba o bezpieczeństwo materiałów i nie ma tu zbędnych udziwnień. Choć cena jest trochę wyższa, jakość zdecydowanie na plus :baby_bottle: polecam

To racja z tym, że nie leci tak łatwo. Z mojej piersi leci szybciutko, a z tej butelki ciężej haha :smiley: także jak trzeba dokarmić córkę to potem nie ma problemu z powrotem do piersi :slight_smile:

1 polubienie

Brzmi fantastycznie. Te misie kuszą