Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (styczeń 2026)

No to zmienia postać rzeczy :slight_smile:

Jestem zachwycona smoczkami. Synek akceptuje tylko smoczki z lovi.

1 polubienie

U nas to samo i tylko i wyłącznie te dynamiczne. Ale kocham Lovi za to że mają te smoczki typu day and night i naprawdę ten night robią robotę :muscle::muscle::muscle::muscle:

Moj nie lubił smoczków ale te prime akceptuje i jak gdzieś jedziemy to sobie używa

One są genialne poprostu mega ! Łatwo je w nocy znaleźć hahah

Tak ktoś Nobla powinien dostać za wynalezienie świecących smoczków :grin::grin: wstajesz w nocy patrzysz i smoczek jest hihi

1 polubienie

A które smoczki wasze maluchy bardziej lubią? Prime czy te takie dynamiczne w misie kapibary i inne zwierza :laughing::grinning: bo chcę mieć jakiś w razie co w torbie i nie wiem od którego zacząć :grinning:

Moja na start pokochała z mam bo on był w sumie chyba najmniejszy, a jak wróciliśmy do domu to dynamiczne wygrały :laughing:

U nas prime wygrywa, mieslismy tez inne no ale jednak prime jest ulubiony :wink:

U nas prime niestety pluje ogólnie nie akceptuje smoczków. Właśnie jedynie dynamiczne i to tylko w momencie, kiedy jest senna i potrzebuje wejść w taką pierwszą fazę a ma za dużo rozpraszaczy

U mojej malutkiej na początku prime, później bez problemu testowała kapibary :grin: teraz mamy znowu prime bo zaczęła ząbkować i od nadmiaru slinki jej krostki zaczęły się pojawiać więc zmieniłam na prime bo tam tarczka nie dotyka buźki każdy z tych akceptuje :star_struck:

1 polubienie

Smoczki sa stosunkowo małe wiec można wsadzić do torby i te i te ale ja na przykład do szpital nie brałam. Mały miał okres że używał smoczków ale akurat philipsa bo akurat takie miała ale to dopiero jak byłam w domu i to pod koniec pierwszego miesiącu bo wtedy miał taką potrzebę. Używał przez jakiś czas tylko do zaśnięcia a potem wypluwał. Później nie chciał w ogóle a teraz używa w aucie albo przed snem jak ząbkuje.

Przy pierwszej córce miałam tylko dynamiczne i się nam super sprawdzały. Teraz kupiłam bliźniakom te Prime i niestety ciężko było im się zassać. Szybko zakupiłam dynamiczne i te im pasują. Prime są piękne ale jednak odchylenie tarczki sprawia że cumelek wypada.

Z kolei te prime przy ząbkowaniu są spoko przez to odchylenie tarczycy bo nie podrażniają dodatkowo skóry wokół ust

O tak masz rację , mojemu te zwykle się strasznie odznaczały

Ta tarczka w prime jest super, synek ma pulchne policzki i przy innych skoczkach trochę mi przeszkadzają te poliki :joy: a w prime super, to są jego ulubione, kupiłam inne no ale tylko prime chce więc dokupiłam :slight_smile:

1 polubienie

To zdecydowanie jest atut i zachowuje te smoczki na później, są do 6 miesiąca więc myślę że się nam mogą przydać. 3 lata temu właśnie córka odciskiwała sobie buzię zwykłym smoczkiem i kupiłam wtedy bibs, ale też jej wypadał :see_no_evil:

Mnie przerażało to jak w bibsach puchła końcówka. U nas jakoś od razu wszedł lovi dynamiczny. A teraz mała smoczków nie chce jedynie co do spania i jedynie dynamiczny innymi pluje

OMG co za piękne smoczki… obok capibary to mój must have… na weekend szykuje sie nowy zakup <3 a butelki, tak jak to powtarzam non stop… klasa i funkcjonalność w jednym :slight_smile: a do tego ten design :smiley: rewelka mamy juz kilka w domu, 2 w żłobku i ciągle mało :smiley:

u nas od razu wszedł LOVI prime, bo byłam zakochana w tym prostym stylu :slight_smile: a neurologopeda tylko utwierdziła mnie ze mam supr dobrany smoczek :slight_smile: i nadal jestem zakochana :smiley: nasza kolekcja wiadomo ciagle sie wymienia… ale jest naprawde duza… wydaje mi sie ze smoczki jednego dnia są a nastpnego znikaja :stuck_out_tongue: chyba taka ich rola… :smiley:

1 polubienie