Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (styczeń 2026)

Najlepsze butelki jakie mogły używać moje dzieci :heavy_heart_exclamation: a smoczki z misiem bardzo ładne :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Uwielbiam te butelki, czasem trzeba podać mleko z butelki i córka nie ma problemu potem wrócić do piersi :smiling_face:

Fajnie że w tym zestawie startowym są dwa rozmiary i dodatkowo jest też do wygrania ta 330 czyli 3 rozmiary w sumie do przetestowania

1 polubienie

U nas smoczki z Kapibarą zrobily furrorę🩷🩷

O tak one też były mega słodkie

super zestaw prezentowy dla przyszłej mamy. jest przepiękny i napewno się sprawdzi

Bardzo dziękujemy :heart_eyes: :heart:

1 polubienie

Oczywiście, testowanie cieszy i maluszka i mamę :blush: :heart:

2 polubienia

Ale nam miło, dziękujemy! :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

Dziękujemy za polecenie :heart:

1 polubienie

Jakie to piękne!

Polecam je każdej mamie. Dla mnie to najlepsze butelki jakie miałam

1 polubienie

Ja tak samo.

1 polubienie

Ja również je polecam, są najlepsze ! :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Rewelacyjny zestaw na start. :smiling_face_with_three_hearts: Spodziewam się 3 dziecka. Przy poprzednim synku buteki marki zdały egzamin na 6+ dlatego przetestwoalabym rowniez ten zestae przy najmlodszym dzieciatku.

1 polubienie

U nas właśnie też u synów zawsze Lovi sprawdzało się genialnie !

Zestaw prezentuje się pięknie zarówno dla chłopca jak i dla dziewczynki ale od mam słyszałam że te nowe butelki przeciekają i nie da się ich dokręcic tak dobrze jak z tej starej wersji

Piękny zestaw! :heart_eyes: Butelki są wspaniałe, a smoczki jedyne jakie akceptuje teraz córka

1 polubienie

Poczytaj opinie tych butelek na forum, byl poruszany tez ten temat ze przeciekaja i… mi przeciekla raz a okazalo sie ze maz ją krzywo zakrecil po prostu. Takze jak sie dobrze zakreci nic nie przecieka. Uzywam ich juz rok i mialam tylko jedna taka sytuacje

1 polubienie

Mam te butelki i fakt jak się spieszę i źle dokręcę a ponad wszystko jak nie nałożę smoczka idealnie i jest minimalna przerwa to jest problem. Zazwyczaj jest to związane z moim niedbalstwem a nie problemem z produktem

1 polubienie