Najlepsze butelki jakie mogły używać moje dzieci
a smoczki z misiem bardzo ładne ![]()
Uwielbiam te butelki, czasem trzeba podać mleko z butelki i córka nie ma problemu potem wrócić do piersi ![]()
Fajnie że w tym zestawie startowym są dwa rozmiary i dodatkowo jest też do wygrania ta 330 czyli 3 rozmiary w sumie do przetestowania
U nas smoczki z Kapibarą zrobily furrorę🩷🩷
O tak one też były mega słodkie
super zestaw prezentowy dla przyszłej mamy. jest przepiękny i napewno się sprawdzi
Bardzo dziękujemy
![]()
Oczywiście, testowanie cieszy i maluszka i mamę
![]()
Ale nam miło, dziękujemy!
![]()
Dziękujemy za polecenie ![]()
Jakie to piękne!
Polecam je każdej mamie. Dla mnie to najlepsze butelki jakie miałam
Ja tak samo.
Ja również je polecam, są najlepsze ! ![]()
Rewelacyjny zestaw na start.
Spodziewam się 3 dziecka. Przy poprzednim synku buteki marki zdały egzamin na 6+ dlatego przetestwoalabym rowniez ten zestae przy najmlodszym dzieciatku.
U nas właśnie też u synów zawsze Lovi sprawdzało się genialnie !
Zestaw prezentuje się pięknie zarówno dla chłopca jak i dla dziewczynki ale od mam słyszałam że te nowe butelki przeciekają i nie da się ich dokręcic tak dobrze jak z tej starej wersji
Piękny zestaw!
Butelki są wspaniałe, a smoczki jedyne jakie akceptuje teraz córka
Poczytaj opinie tych butelek na forum, byl poruszany tez ten temat ze przeciekaja i… mi przeciekla raz a okazalo sie ze maz ją krzywo zakrecil po prostu. Takze jak sie dobrze zakreci nic nie przecieka. Uzywam ich juz rok i mialam tylko jedna taka sytuacje
Mam te butelki i fakt jak się spieszę i źle dokręcę a ponad wszystko jak nie nałożę smoczka idealnie i jest minimalna przerwa to jest problem. Zazwyczaj jest to związane z moim niedbalstwem a nie problemem z produktem