Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (styczeń 2026)

Drogie mamy, nowy miesiąc oznacza nowe nagrody do wygrania!
W styczniu testujemy piękny zestaw prezentowy dla przyszłej mamy z butelkami Mammafeel oraz dynamiczny smoczek z nowym wzorem Teddy Love :heart:
Poznaj nowe smoczki Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI 0-6m 2 szt Teddy Love

Co myślicie o nowych nagrodach? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

28 polubień

Nagrody są naprawdę super :smiling_face_with_three_hearts: Zestaw dla przyszłej mamy wygląda przepięknie, a smoczki z Misiami są urocze :heart_eyes::heart_eyes:

Cudne te misiaki :heart_eyes: zestaw idealny na początek :smiling_face:

1 polubienie

Super zestaw dla kazdej przyszlej mamy
I te smoczki Misie nas zauroczyly totalnie :gift::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Te nowe smoczki są przesłodkie :heart_eyes: a zestaw prezentowy jest wspaniały, idealny dla świeżo upieczonej Mamusi :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Smoczki z Misiem oczywiście od początku, od pierwszego ujrzenia skradły moje serce! :star_struck::heart_eyes: :bear:

Nie wiem kto by miał więcej radości z jego testowania, Maluszek czy Mama :sweat_smile: ale przecież radość Mamy też jest w tym wszystkim bardzo ważna :stuck_out_tongue_winking_eye::grin:

A zestaw dla przyszłej mamy jest przepiękny :smiling_face_with_three_hearts: w łagodnej kolorystyce, idealny, a przede wszystkim uniwersalny bez względu czy Mama spodziewa się chłopca czy dziewczynki - kolor nude to zdecydowanie top :sparkling_heart:

W tym misiu jestem zakochana jak tylko się pojawił! Żaden wzór mu nie dorównuje, zachwyt milion!:smiley:
A zestaw z buteleczkami - świetna sprawa, idealny na prezent dla koleżanki w ciąży :heart_eyes: albo po prostu dla nas na początek 🩷

1 polubienie

Zawsze sprawiacie ogromna radosc i czujemy sie bardzo wyjatkowo gdy mozemy testowac nowosci. Pamietam jak Prime testowalysmy przed premiera i to bylo cos o czym chwalilam sie znajomym :heart: nie wiem kto tam u Was jest za to odpowiedzialny ale - Lovi robicie to dobrze :heart:

Szukałam już tych smoczków by je zobaczyć stacjonarnie na razie nie udało mi się. Bo te misie są takie słodziaki.

A ogólnie mamafeel to są tak super butelki, że zestaw jest bardzo praktyczny.

Przepiękny zestaw prezentowy :heart_eyes: idealny na start :pregnant_woman:

1 polubienie

Zestaw piękny :star_struck: i baaaardzo przydatny. I butelki sie przydadzą i smoczki no i ta piękna zawieszka do smoczka…… my często korzystamy z takiej, niestety jeszcze nie z Lovi …… ale kto wie :smiling_face_with_three_hearts::face_with_peeking_eye:
Ostatnio kupiłam sporo ubranek z motywem misia (oprócz Myszki Miki) więc taki smoczek będzie idealnie pasował

1 polubienie

Ciekawe czy te butelki spodobałyby się córce. Na razie gdy potrzebujemy butli używamy Sauvinex, imitująca pierś mamy, ciekawe jak by nam się taką sprawdzila

Swietny zestaw. To tez super pomysl na prezent dla przyszlej Mamy, nie znam jeszcze nikogo, komu te butelki by nie podpasowaly

1 polubienie

No cudownie było by móc przetestować zestaw. Zwłaszcza, że nasz noworodek ma duza pitrzebe ssania

1 polubienie

U nas ta butla wchodzi wręcz od początku. Potem przez moment bo za szybko leciało był Avent, ale dla mnie nie wygodnie się Agenta łapało i od kiedy jest zagęszczacz to tylko lovi

I są miśki hihi. Podejrzewam że będą na żywo tak samo cudne jak kapibary :grin::grin: buteki najlepsze l. Polecam każdej mamie

1 polubienie

No ja też jeszcze nie miała okazji przetestować ale zestaw naprawdę wygląda elegancko i napewno jest bardzo porządany

1 polubienie

Te butelki są świetne :revolving_hearts: cały zestaw przeuroczy!

Te smoczki są przeurocze :slight_smile:

1 polubienie

Aż trudno od nich oderwać oczu

1 polubienie