Spokojnie, jak zacznie więcej się ruszać to wszystko wybiega już całkiem niedługo, a na razie niech rośnie i przybiera, a jeśli mówisz że oboje jesteście szczupli to Maluch tym bardziej nie będzie grubaskiem ![]()
![]()
No jeszcze trochę czasu zanim zacznie raczkować
ale w sumie taki bobas będzie szybciej grubiutki
Ale zobaczysz, że wtedy w momencie zniknie każda fałdka. ![]()
A te fałdki są takie urocze ![]()
Taaak, fałdki mają swój urok i te pucie polika u dzieciaczków też mnie rozczulają ![]()
My wkroczyliśmy już w 62 więc 56 idzie do odsprzedania ![]()
Ja muszę odłożyć na drugie te uniwersalne a reszta do worka dla kolejnego bobasa a rodzinie ![]()
![]()
Tak ja widzę po swoim. Mój mąż ciągle łaził i mówi że jest duży że dużo je i że ma brzusio i będzie gruby…. A teraz jak chodzi to jest taki zgrabniutki i szczuplutki ![]()
Uniwersalne warto odkładać, my na ten moment nie planujemy więcej dzieci, 2 nam wystarczy. Nie wiem czy za 5 lat zdania nie zmienimy ale przez tyle czasu bym nie chciała trzymać jednak ubranek ![]()
Ja też jak mam gdzie to wydaje ubranka po dzieciakach ale nie zawsze rozmiary pasują ![]()
@Michaska wiele dzieciaczków tak ma, że właśnie gubi te swoje fałdeczki jak zaczyna być bardziej ruchliwe 🫶🏼
U mnie 62 wjechało i czasem 68’ale jeszcze troszkę za duże. Czekam aż to trochę zwolni ![]()
To my jeszcze niektóre ubranka 56 nosimy, bo to zależy od sklepu, ta rozmiarówka taka nie równa, że co sklep to inne wymiary ![]()
Dziś mu wymienię wieczorne garderobę , ja bym chciała drugie ale jeszcze nie teraz
a takie neutralne ładne to nic im nie będzie do tych 4 lat ![]()
U nas różnica 3,5 roku i dla nas to idealna różnica. Zawsze chcieliśmy, żeby pierwsze dziecko się trochę odchowało i różnica jaką chcieliśmy to 3-3,5 roku max, więc udało się idealnie ![]()
No tak, jak ubranka trochę poleżą to nic im nie będzie a neutralne zawsze się przydadzą 🫶🏼
U nas głównym wyznacznikiem żeby mieć drugie jest skończony dom
najlepiej jakbym była na poczcie ciąży i wtedy się wprowadzić
bardzo liczę że to się uda ![]()
![]()
No tego jestem bardzo ciekawa jaki będzie . Oj to chyba dużo na 56 nie będę kupować . Jeszcze trochę zamówiłam ciuszkow . Siostra mi mówiła że taki rozmiar to na 3 miesiące jest
i dlatego tak zamawiam .
Mi rośnie chłopaczyna jak na drożdżach ![]()
już nie szalej z tym rozmiarem haha
Trochę tylko takich spioszków zamówiłam , już nie kupuje tego rozmiaru może wystarczy . A jak nie to mam wieksze najwyzej będę podwijac . ![]()
@JoannaMP jaki piękny ![]()
sama bym taki chciała. Właśnie za takie perełki kocham tkmaxx
Trzymam kciuki, żeby było tak jak sobie to wymarzyłaś 🫶🏼
Przyjmuje tą pozytywną energię ![]()
![]()
@Paulinka.4 ja miałam same koszulki a w tych pierwszych dniach to najlepiej sprawdzały mi się body zapinane kopertowo a ich miałam malutko😓
Ja też na początku uwielbiałam body zapinane kopertowo ale miałam ich kilka sztuk a reszta przez głowę. Ale body kopertowe to ułatwienie na początku dla rodziców 🫶🏼