Drogie mamy, nowy miesiąc oznacza nowe nagrody do wygrania!
W sierpniu testujemy: sterylizator elektryczny LOVI z funkcją suszenia, 3 butelki Mammafeel o różnych pojemnościach i NOWOŚĆ – mini smoczki Classy z kolekcji Petit Marin i Petite Rose. Zapraszamy do udziału w testach!
Tak już widziałam nagrody są piękne. Jak zwykle redakcja nas rozpieszcza …… bogaty zestaw do testowania Jestem bardzo ciekawa tego sterylizator z funkcją osuszania. Super produkty. Smoczki tez cudne no i butelki z których mój synek nadal pije mleczko
Butelek używam na codzień, od razu młoda pokochała.
A też tak się zastanawiam , czy pojawią się smoczki do Butelek 12 + ?
Sterlizator pierwsza klasa i polecam każdej mamuśce - to obok poduchy i laktatora must have wyprawki
Nagrody super ! Jakbyście czytali mi w myślach a tych smoczków jestem ciekawa, bo na razie się nie polubił ze smoczkami a te mniejsze może się sprawdza
Prześwietne nagrody są do wygrania w sierpniu!! Nasz Synek już niebawem się urodzi, takie smoczki i butelki to z pewnością przypadną mu do gustu
Na razie zaopatrzyliśmy się w jedną butelkę i smoczek z tej serii Mammafeel, ale już wiem, że nawet na start to za mało.
A ten sterylizator to strzał w 10! Nie tylko oszczędność miejsca, ale przede wszystkim czasu!
Mega ciekawe nagrody ! Nigdy nie mialam okazji korzystac z sterylizatora z funkcja suszenia , wiec naprawde baaaardzo chcialabym miec mozliwosc testow .
Smoczki sa tak piekne , ze moge smialo powiedziec , ze sa wrecz stworzone dla mnie , na maxa w moim guscie, nie mam juz tak malej dzidzi , ale planuje kolejna i wtedy byly by ideaaaalne
Cudowne nagrody ! Super ze sa nowe wersje smoczkow 0-2, poprzednie tez byly urocze
Sterylizator polecam każdej mamie w szcsegolnie tej co karmi kpi lub mm
Nagrody super! Sterylizator to świetny i bardzo przydatny gadżet! A smoczki - mega że stworzyliście wersje 0-2 bo już gdzieś pisałam, że my niestety musieliśmy zrezygnować ze smoczków lovi na początku ze względu na to, że te 0-6 były dla niego za duże
Super nagrody bardzo bym chciała przetestować ten
Sterylizator może uda się wygrać coś bo jeszcze nigdy mi się nie udało nic przetestować dla dziecka przy pierwszym dziecku nie miała takiego doświadczenia co i jak a teraz zostanę drugi raz mama i już wiem co i jak i że taki sterylizator by się przydał nam na pewno tych butelek lovi Mammafeel jeszcze nie mieliśmy okazji mieć ale planuje kupić dla naszego maluszka drugiego ma moja bardzo dobre opinie i rodzice je bardzo polecają ale mieliśmy te pierwsze butelki Lovi Medical i super nam się sprawdziły i jestem ciekawa tych smoczków jak synek się urodzi czy je zaakceptuje
Super nagrody zrobiliście naprawdę jestem zaskoczona miłe że takie dajecie super nagrody dajecie do testowania
Powodzenia wszystkim
Rozpieszczacie nas i utatwiacie nam naszą
macierzyńską codzienność 🫶🏼
Taki sterylizator z funkcją suszenia to game changer przy KPI To byłby przełom i mój blat kuchenny nie byłby w końcu wiecznie zagracony butelkami, częściami laktatora, które są porozstawiane do wyschnięcia.
O mamuniuu przecież ten sterylizator to rozwiązanie idealne i chyba przywołałam go myślami bo już od kilku dni o nim czytam i cały czas mnie kusi
A te smoczki, po prostu jestem w nich zakochana od momentu kiedy je ujrzałam 🫶🏼
Nowa kolekcja smoczków dla maluszków jest prześliczna na pewno skradnie serce niejednego bobaska i jego mamy!
Buteleczki są świetne A sterylizator z funkcją suszenia brzmi jak rozwiązanie idealne dla rodziców, którzy wiecznie są w niedoczasie przy wszelkich czynnościach związanych z opieką nad dziećmi
Piękny zestawik do testów taki sterylizator z suszerką ulatwiłby życię pewnie wielu mamą, ja z checią bym go przetestowała bo od jakiegoś czasu się na niego czaję
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.