Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (sierpień 2026)

Wspaniałe nagrody, z przyjemnością przetestujemy je po narodzinach naszej córeczki :smiling_face_with_three_hearts: aktualnie jesteśmy na etapie kompletowania wyprawki i sterylizator, butelki i smoczki są na naszej liście​:smiling_face_with_three_hearts:

Nagroda w tym miesiącu przeszła moje oczekiwania . Zrobiła wrażenie chyba na każdej mamie . Ten sterylizator jest po prostu świetny :heart_eyes: nigdy nie miałam doczynienia z takim sprzętem ale teraz wiem że ułatwił by życie w czynnościach codziennych :blush:
Butelki , smoczki również cudowne , wszystko bardzo przydatne przy maluszku 🩵
Z chęcią wszystko przetestowała bym :hugs:

Super nagrody na start dla mam i tych co karmią butelką :blush: male smoczki to dobry pomysl bo często te 0-6 są za duze na początek

Świetne nagrody. Chyba najbardziej kusi każdą mamę ten sterylizator z funkcją suszenia . Wreszcie byłoby więcej miejsca na blacie i mogłabym schować suszarki . Butelki mamy i się sprawdzają super . A smoczki idealne dla maluszków bo często jednak większość smoczków jest za duża do małych buziek .

To prawda z tymi smoczkami , mala urodzilan sie drobniutka i maly smoczek zakrywal jej pol buzki po porodzie . Szkoda , ze nie bylo tych cudownosci wczesniej :heart_eyes:

1 polubienie

No właśnie szkoda , bo u mnie to samo było . I myślę ,że u większości dzieci tak jest , że jednak te smoczki są za duże .

Ale wczesniej byly juz smoczki 0-2 tylko z inna grafika. Moj pierwszy syn je mial i drugi z reszta tez bo Prime byly za duze i tarcza zahaczala o nosek :rofl: a te 0-2 takie niebieskie z bialym konikiem na biegunach byl spoko

O widzisz to nie mialam o tym pojecia , ja zaczynalam od luu i dopiero pozniej przeszlismy na lovi
Smonio na pol buzki byl wtedy a tu mala miala prawie 2 tygodnie

3 polubienia

Ale słodzinka była malutka . U mnie też luu były za duże na początku . I ogólnie jakoś się z nimi nie polubiła mimo , że zawsze mi się bardzo podobały .
@Mamina to ja też nie wiedziałam , że takie mieli .

1 polubienie

To ja znowu zaczynana od philipsa a potem przeszła na prime lovi

Mała słodycz 🩷😍

1 polubienie

Tu mala miala 2 miesiace i przez inny kolor smoczka w ogole sie to odznacza :laughing: ale wiecie co jest najsmiejszniejsze , ze dopiero teraz patrzac na te zdjecia to widze , ze one by rakie ogromne . Wtedy jakos tego nie widzialam :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

Mozna powiedziec , ze dopiero po nabraniu doswiadczenia widzi sie takie rzeczy :sweat_smile:

2 polubienia

Jeny faktycznie przy tych kolorach jak to się rzuca w oczy , że one takie duże są . Jak je kupiłam to nie miałam wyobraźni jakie dziecko jest małe i wydawały się normalnymi smoczkami , a po urodzeniu okazało się że są spore .

Ojeny takie małe bobo z takim smokiem :heart_eyes:

1 polubienie

Ależ ona modnisia jest. Mają księżniczka…. Jednak dziewczyni można fajniej ubrać niż chłopców :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ooo ale dużo mieliście tych kolorków :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:a jaka słodka malutka

Haha no faktycznie. Jakoś jak bys tego nie napisała to chyba bym nawet uwagi nie zwróciła :flushed:

To też racja. Zawsze takie fajne ubranka dla dziewczynek są

1 polubienie

Teraz w pepco jest fajna kolekcja dla chlopcow, z misiami :hugs:

2 polubienia

To ja w moim Pepco jeszcze takiej nie widziałam :face_with_peeking_eye: ale to fajnie w sumie że coś się pojawiło

1 polubienie

I te body z pieskami mam wrażenie, że fajniejsze są ciuchy niż dla dziewczynek dobrze że moja pięknie wygląda w granacie