Dla takiego bobasa chłopca jest dużo fajnych ubranek ogrodniczki np
jak robiłam zamówienie dla mojego to chciałam coś kupić dla chrześniaka to już lipa takie zwykłe
No właśnie nie zgadniesz i to trzeba trafić, Ja wczoraj byłam w primarku i teraz sobie tak pluję w brodę bo widziałam takie fajne body na jesień.
W primarku już jesienne ubranka
pora się tam wybrać
U nas było podobnie, smoczek za duży i pół buzi zasłaniał. Dodatkowo jeszcze w buzi chyba też był za duży ten silikon przez co ze smoczkiem u nas roznie było. Nie miałam pojęcia, że są smoczki 0-2 m dowiedziałam się jak Mały miał pół roku
też zaczynaliśmy od luu a potem canpol i lovi ![]()
P.s. Rosie jak zawsze urocza
Widziałam tą kolekcję i jest piękna !
Sama coś powybierałam dla mojego małego ![]()
![]()
Ale w planach mam jeszcze jedne odwiedziny aby dokupić kilka ubranek 🫶🏼
Omg jakieś słodkie !
muszę coś tam znaleźć dla mojego niemowlaczka
uwielbiam motyw misia ![]()
Misie i króliczki u nas są wszedzie teraz ![]()
![]()
![]()
Lubię misakowe kolekcje ale mój mąż mniej przepada za beżami i brązami …. Ubieramy bardziej na niebiesko ![]()
Wszystkie rzeczy dla Bobasków są śliczne <3
Ja teraz w tk maxie dorwalam stroj kapielowy na przyszly rok za 15 zl . No tak mi sie podobal ze musialam wziac
Bedzie mala miala na przyszly rok , bo jest większy
@Po.prostu.mama ja mam mamie smoczkow , musza pasowac do stylowki (ten zielony nie pasowal , ale to byl dwupak z czerwonym , edycji swiatecznej a mala je dostala w prezencie i to fotka pokazowa byla
@Kargaw ciuszki dla dzieciaczkow to teraz w osole kosmos … takie cuda robia , ze szok
A skąd wiedziałaś jakie rozmiar kupić? Bo ciężko przewidzieć jaki będzie miało dziecko wzrost ![]()
Nie mam pojecia
strzelalam
mam nadzieje , ze mi sie udalo , ale to sie okaze . W razie co bedzie miala na wyjazdy na basen jakbym przestrzelila z rozmiarowka
Jaki uroczy jejuuu
też bym kupiła w zapasie haha nie zmarnuje się
Nagrody super
ten sterylizator fajnie by było osobiście przetestować ![]()
No kurcze i to za 15 zl w ogole byly jakies totalne wyprzedaże i naprawde sporo rzeczy bylo przecenione. Dla siebie tez udalo mi sie wyrwac stanik sportowy za 28 zl , 2 pary spodenek (taki dwupak new balance ) za 50 zl czyli 1 para za 25 zl wiec to tez grosze patrzac na normalne ceny
Ojejku , ale przepiękne ![]()
Ale słodki strój . Śliczne są te kokardki 🩷
Super zestaw. Ja myślałam że u nas obędzie się bez Smoczka ale jednak wjechał
i nawet nie żałuję
Co ty mówisz
też bym się wybrała na zakupy ale małego nie chce zostawić ani tym bardziej zabierać ![]()
![]()