Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (sierpień 2026)

Dla takiego bobasa chłopca jest dużo fajnych ubranek ogrodniczki np :heart_eyes:jak robiłam zamówienie dla mojego to chciałam coś kupić dla chrześniaka to już lipa takie zwykłe

1 polubienie

No właśnie nie zgadniesz i to trzeba trafić, Ja wczoraj byłam w primarku i teraz sobie tak pluję w brodę bo widziałam takie fajne body na jesień.

1 polubienie

W primarku już jesienne ubranka :face_holding_back_tears: pora się tam wybrać

U nas było podobnie, smoczek za duży i pół buzi zasłaniał. Dodatkowo jeszcze w buzi chyba też był za duży ten silikon przez co ze smoczkiem u nas roznie było. Nie miałam pojęcia, że są smoczki 0-2 m dowiedziałam się jak Mały miał pół roku :grin: też zaczynaliśmy od luu a potem canpol i lovi :heart:

P.s. Rosie jak zawsze urocza

Widziałam tą kolekcję i jest piękna ! :heart_eyes: Sama coś powybierałam dla mojego małego :teddy_bear::brown_heart:
Ale w planach mam jeszcze jedne odwiedziny aby dokupić kilka ubranek 🫶🏼

1 polubienie

Ta kolekcja jest przepiękna, jest dużo dużo więcej i gatunkowo super i ceny też spoko 🫶🏼

Omg jakieś słodkie !:face_holding_back_tears: muszę coś tam znaleźć dla mojego niemowlaczka :face_holding_back_tears: uwielbiam motyw misia :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Misie i króliczki u nas są wszedzie teraz :smiling_face_with_three_hearts::bear::rabbit2:

1 polubienie

Lubię misakowe kolekcje ale mój mąż mniej przepada za beżami i brązami …. Ubieramy bardziej na niebiesko :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Wszystkie rzeczy dla Bobasków są śliczne <3

Ja teraz w tk maxie dorwalam stroj kapielowy na przyszly rok za 15 zl . No tak mi sie podobal ze musialam wziac

Bedzie mala miala na przyszly rok , bo jest większy
@Po.prostu.mama ja mam mamie smoczkow , musza pasowac do stylowki (ten zielony nie pasowal , ale to byl dwupak z czerwonym , edycji swiatecznej a mala je dostala w prezencie i to fotka pokazowa byla :sweat_smile:)
@Kargaw ciuszki dla dzieciaczkow to teraz w osole kosmos … takie cuda robia , ze szok

5 polubień

A skąd wiedziałaś jakie rozmiar kupić? Bo ciężko przewidzieć jaki będzie miało dziecko wzrost :face_with_peeking_eye:

Nie mam pojecia :rofl: strzelalam :rofl: mam nadzieje , ze mi sie udalo , ale to sie okaze . W razie co bedzie miala na wyjazdy na basen jakbym przestrzelila z rozmiarowka

Jaki uroczy jejuuu :heart_eyes: też bym kupiła w zapasie haha nie zmarnuje się

Nagrody super :wink: ten sterylizator fajnie by było osobiście przetestować :smiling_face:

No kurcze i to za 15 zl w ogole byly jakies totalne wyprzedaże i naprawde sporo rzeczy bylo przecenione. Dla siebie tez udalo mi sie wyrwac stanik sportowy za 28 zl , 2 pary spodenek (taki dwupak new balance ) za 50 zl czyli 1 para za 25 zl wiec to tez grosze patrzac na normalne ceny

Ojejku , ale przepiękne :star_struck:

Ale słodki strój . Śliczne są te kokardki 🩷

Super zestaw. Ja myślałam że u nas obędzie się bez Smoczka ale jednak wjechał :woman_shrugging:t2: i nawet nie żałuję

Co ty mówisz :flushed: też bym się wybrała na zakupy ale małego nie chce zostawić ani tym bardziej zabierać :sob::sob:

1 polubienie