Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (sierpień 2026)

A czemu tak ? Przezbtw upaly masz na mysli ?

Uważam że jest za malutki , :face_with_peeking_eye: i te upały też robią swoje :cry:

Rozumiem rozumiem , najlepiej poczekac az bedziesz gotowa . Te upaly sa tragiczne , mielismy 2 dni we wroclawiu po 36 stopni i bylo naprawde ciezko

On jest w samym pampersie kąpię go dwa razy dziennie a jest tak gorący :frowning:

swietny zestaw.
najbardziej podobaja mi sie smoczusie🤩
ale sterylizator z funkcja suszenia tez ekstra. szybciej wszystko suche

@Karolinnna dziecku na zakupach lepiej moze byc niz w domu
wszystko zalezy gdzie ale czesto galerie czy sklepy spozywcze maja duzo chłodniej
w samochodzie tez można ochłodzić. wszystko z glowa i w odpowiednich godzinach

Bardziej boję się żeby mi nic nie złapał, żeby też go nie zawiało, teraz jeszcze non stop je i bym musiała co chwilę go karmić :sweat_smile: ma na razie niecałe 4 tygodnie :face_holding_back_tears:

Raczej ciężko by było zgo zawiać …. Bo dziecko leży w wózeczku i jest osłonięta a jest jednak ciepło. Ja bym się nie bała pod tym względem. Raczej ja się bałam żeby nie było dużo ludzi i się nad nim ktoś chory nie nachylał lub nie kaszlał

U mnie twraz mala ma chrypke od klimy :confused: goraco na zewnatrz , wchodzilysmy do sklepu na przyklad a tam zima i pozniej znowu na cieplo . Ale nie ma na to rozwiazania niestety . Caly wyjazd mielismy naprawde upalny

Ja do tej pory nie biorę małej na zakupy do galerii, jak dla mnie to halas i dużo ludzi, uwazam że jej to nie potrzebne. Jedynie do spozywczaka idziemy razem jak nie ma wyjscia

1 polubienie

U mnie też młody wraca ze żłobka i z ciepła i wchodzi do mieszkania do klimy. Ważne by nie łaził tam gdzie
najmocniej wieje …. Ale oczywiście i tak może zareagować na zmianę temp chodź staram się nie ustawiać dużej różnicy

Ja za bardzo nie mam z kim tak zostawić małego, a też nie chcę prosić mamy która pracuje do 16 żeby go jeszcze pilnowała , teraz byliśmy na zakupach to z nim została tą godzinkę ale żeby na pół dnia to serce by mi pękło :sweat_smile::sweat_smile:

Ja też oszalałam na punkcie tego motywu dla chłopców :teddy_bear::brown_heart:

Tak jak i u nas :face_with_hand_over_mouth::teddy_bear:🫶🏼

1 polubienie

Ja dużo ubranek w niebieskich i błękitnych kolorach zakupiłam w smyku, różnego rodzaju ogrodniczki, rampersiki z takiej eleganckiej kolekcji ale sprawdzałam i wszystko wyprzedane :confused:

Mam kilka bluz ale dla starszego bobaaasa z uszkami i kilka misiowych bodziaków, nawet obrazki mamy z misiami :bear:

1 polubienie

To te większe ubranka muszą cierpliwie poczekać na swoją kolej noszenia :heart_eyes:
Ja odwiedziłam dziś Pepco i dokonałam zakupów tej pięknej kolekcji dla synka ale widziałam też, że świetne ubranka właśnie z motywem misia mają ukazać się w Sinsay :teddy_bear::brown_heart:

1 polubienie

Świetny zestaw​:smiling_face_with_three_hearts::star_struck: wyparzarka by nam się przydała bo w domu mam mniejszą ale jak teraz pojawi się bobo po nowym roku będzie sporo wyparzania :flushed:

Słuchaj mała sugestia bo jesteś tu nowa. Możesz odpisywać każdej mamie w jednym komentarzu dodając małpkę @ bo tak to się robi zamieszanie

1 polubienie

My mamy tez ze smyka fajne rampersiki z dumbo, bialo-niebieskie🤗

1 polubienie

Z tym karmieniem mega częstym na początku to niełatwe zadanie właśnie jak chciałoby się gdzieś wyskoczyć, bo wtedy więcej karmienia na tym wyjściu niż samego wyjścia :stuck_out_tongue_winking_eye::joy: