Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (sierpień 2026)

Ale jak masz te muszlowy laktator to odciągniesz bez problemu. Ja odciągałam w domu i woziłam w ochraniaczach trzymających temperaturę albo brałam kolektor i karmiłam gdzieś na boku lub w innym pomieszczeniu

Muszlowe laktatory to super sprawa bo są dyskretne i ciche więc bez problemu można odciągnąć mleczko.
Ja też się zaopatrzyłam w przenośny podgrzewacz właśnie na takie różne wyjścia, bo jak zabieram odciągnięte mleko z lodówki to się nie martwię czy będę miała gdzie podgrzać :blush:

Jak odciągam w domu czy u teściów to się pytali co to za dziwny dźwięk robota :laughing:

Jakiś dźwięk musi wydawać :joy: najważniejsze, że jest dyskretny i nie trzeba się rozbierać do odciągania :face_with_hand_over_mouth:

Dobrze jak chociaż na chwilę jest gdzie zostawić :face_holding_back_tears:
Ja niestety nie mogę

No tak :laughing::laughing::heart:
@Po.prostu.mama rez się cieszę że wlansie że mam mamę która po pracy chętnie go bierze na ręce ale też nie będę jej wykorzystywać

1 polubienie

Ale babcia pewnie też się cieszy , że może być z wnuczką :smiling_face:

Moja mam się bardzo cieszy że może go ponosić :sweat_smile::joy:

Akurat brakujące elementy do mojej wyprawki :heart::smiling_face_with_three_hearts: super :smiling_face_with_three_hearts:

Też miałam tą świąteczną kolekcję dla synka :grin:

Sterylizator zapowiada się ciekawie :grin: już zazdroszczę osobom które dostaną go do testowania :crazy_face: butelki znamy, a smoczki… znów piękna nowość. Synek uwielbiał te malutkie pierwsze smoczki właśnie 0-2 miesiące. Miał takie z kotkiem jakimś, szare. Super że mają fajną grafikę, piękne kolory i są takie małe delikatne 🩵 zawsze polecam wszystkim właśnie smoczki od lovi 0-2. Są tak cudownie malutkie że zostawiłam na pamiątkę :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Mój właśnie sterylizator mam wrażenie że już ledwo zipie więc przydałyby się nowy, może i nie używam dzień w dzień ale i tak często

Bardzo dziękujemy :heart_eyes: :revolving_hearts:

1 polubienie

Dziękujemy :raised_hands: Smoczki 9+ sprawdzą się także u dzieci, które ukończyły pierwszy rok życia :smiling_face_with_three_hearts:

Bardzo nam miło :heart_eyes: :heart:

Cześć, witamy na forum LOVI! Mamy nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej :revolving_hearts: Co miesiąc redakcja wybiera najbardziej pomocne użytkowniczki na forum :smiling_face_with_three_hearts: Nie trzeba w żaden sposób się zapisywać do udziału, wystarczy być aktywną i pomocną mamą na forum :heart:

4 polubienia

Hahaha :sweat_smile: no wiesz to już sama musisz wybrać jak będzie Ci wygodniej :smiling_face: ja tam zawsze najbardziej lubiłam nakarmić cycem, bo z tymi butelkami to dla mnie za wiele zachodu zawsze :stuck_out_tongue_winking_eye::joy: jestem chyba zbyt leniwa :joy:

Wygodniej jest ale my się karmimy po godzinie :joy: nie planujemy się bawić do rana więc jakoś musze to ogarnąć :pleading_face::joy:

No tak jak godzinkę na jedno karmienie to już długo :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: to pewnie z butlą będzie wygodniej :wink:

Dziś mi zjadł na dwa razy 140 ml :face_with_peeking_eye: i jeszcze musiał kilka kropel z piersi i dopiero poszedł spać :face_with_peeking_eye:
Położna mówiła że to normalne że tyle je na upałach :flushed: