Dużo trzeba cierpliwości
Ja teraz widzialam w smyku boskie ubranka z zakochanym kundlem … no zlotooo piekne printy
Dziś mieliśmy jechać na zakupy zaraz po 16 jak mama wróci z pracy finalnie pojechaliśmy o 17.30 bo tu małego zaczęłam karmić po 15 i z jednej odiciagalam z drugiej karmiłam żeby miała na później mama , zasnął odłożyłam bo przez to ciepło bardzo mało śpi, po odłożeniu od razu płacz i szuka cyca
i tak to się przeciągało ![]()
![]()
Właśnie tak wygląda niełatwe życie świeżo upieczonej mamy która chce gdziekolwiek się wyrwać sama ![]()
![]()
ale później jest już tylko lepiej! ![]()
![]()
Liczę na to
nie wiem jak to ugryźć bo mamy 18 nastke kuzynki pod koniec miesiąca
oczywiście mały będzie z nami tylko czy zrobić zapasy i go nimi karmić bo jak mi przyjdzie ze będziemy się karmić tyle co w domu to nic nie posiedzę z rodziną ![]()
Ja upolowalam w pepco piękny dresik na wyprzedazy, co prawda nie w misie tylko dinozaury ale kolorek zielony i kupilam dla koleznaki synka bo tak mi się spodobał
swoją drogą w pepco jeszcze sa końcówki wyprzedaży i rzeczy za pare zlotych ![]()
Fajne nagrody do testowania ![]()
![]()
![]()
Swoja drogą moja mala tylko te smoczki zaakceptowała, inne uciekały jej z buzi…
Dziewczyny a jak dolaczyc do tego “konkursu” testowania produktow lovì ? Jestem tu nowa ![]()
@Michaska Jasne, dziękuję bardzo za radę 🫶🏼
@Sylwia96 Super, że i Wam udało się coś upolować w smyku, dawno nie byłam i muszę nadrobić zaległości i sprawdzić co ładnego się kryje w nowych kolekcjach 🫶🏼
@Karolinnna Ja na Twoim miejscu postawiłabym na imprezuje na butelkę i zapas swojego mleka, myślę, że bobas szybciej się naje i nie będzie wisiał na piersi przez pół imprezy a Ty będziesz mogła dzielić czas z rodzinką ![]()
Chodzi tutaj na forum ? Musisz udzielac rad , byc aktywna orzez msc wtedy redakcja wybiera osoby do testowania, pozniej musisz zostawic opinie testowanych produktow ![]()
Ja jak gdzieś jezdzialam (chodz rzadko) to jednak brałam swoje odciągnięte mleko albo te buteleczki takie małe z mleczkiem które kupowaliśmy w Rosmann …. Ale jak masz puszkę bo dokarmiasz młodego to sobie weź też mm…. Chodź z tego co pamiętam na początku to ja często karmiłam bo mi piersi “puchły” i nie wytrzymywałam dużej niż 3-4h
Mi tez wlansie puchną , nie dokarmiam do mm z puszki , tylko tymi buteleczkami z rosssmana
ale z
Nich zrezygnowałam bo mogły powodować ból brzuszka . Nie odważyłabym się zabrać ze sobą puszki nie sprawdzonego mleka ![]()
Może najlepszym pomysłem będzie jak odciągniesz swoje mleko i zabierzesz ze sobą, najbardziej sprawdzone i pewne bo przecież się nim karmicie 🫶🏼 A myślę, że nie będzie problemu żeby wstawić mleczko do lodówki na później i podgrzać przed podaniem, ewentualnie laktator i odciągnąć przed karmieniem jeśli będziesz miała taką możliwość ![]()
No to tak jak ja więc spokojnie na tą imprezę możesz wziąć je jak coś jak będzie głodny a dodatkowo masz pierś przy sobie to zawsze możesz wyjść i nakarmić synka
Dam znać jak było i jak finalnie wyszło ![]()
Super ![]()
Będziemy czekać na zdanie relacji z imprezki ![]()
I przy okazji tematu udanej imprezy i bawcie się świetnie ![]()
Butelki Mammafeel to totalny game changer!
U nas sprawdzily sie rewelacyjnie, dlatego bardzo chetnie przetestowalabym pozostale nowosci… Mini smoczki tez wygladaja swietnie i są przeurocze ![]()
Koniecznie daj znać jak się bawiliście ![]()
Jeszcze w między czasie mamy rocznice ślubu
to też muszę wymusić co z mlekiem żeby go nie karmić przy stole
ale pewne odciągnę i na 2 godzinki przy dobrej temperaturze będzie
Odciągnięcie swojego mleka i podanie z butelki to najlepsze rozwiązanie w takich sytuacjach, gdzie spotyka się dużo ludzi właśnie. Dzidzia szybciej zje niż z piersi i można cieszyć się gościną dalej ![]()