Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (marzec 2026)

Bardzo mnie to zastanawia, ciężko mi sobie wyobrazić że ktoś miałby czytać wszystkie wpisy

A to za moich czasów tak jeszcze nie było :slight_smile:

Już jest aktualizacja na stronie :slight_smile: jest 10 wyróżnionych osób :slight_smile:

2 polubienia

Ooo nawet nie zauważyłam

Oo tak doszła jedna osoba :cherry_blossom: @SzczesliwaMami gratulacje :smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia

W marcu była bardzo duża aktywność, mnóstwo wartościowych komentarzy i niestety nie jesteśmy w stanie nagrodzić wszystkich pomocnych osób na forum :pensive: Miejsce 10 było puste przez chwilę przez błąd podczas publikacji, już poprawiliśmy. Mamy nadzieję, że następnym razem się uda! :heart:

7 polubień

Oczywiście rozumiem i się nie dziwię w trudnościach przy dokonywaniu wyboru :blush:
Miejsce 10 zaktualizowane - podsumowała bym to tak, że nadzieja umiera ostatnia :sweat_smile:

4 polubienia

Tak tak, ten brakujący, dziesiąty punkcik, okazało się, że to właśnie ja! :star_struck::stuck_out_tongue_winking_eye::heart_eyes:

5 polubień

I bardzo dobrze że patrzą na jakość komentarzy, wtedy każdy ma możliwości przetestowania produktów , nie każda ma czas przebywać tu codziennie :blush:
@Pika mi pierwszh raz udało się wygrać zestaw wyprawkowy :slightly_smiling_face: ale widziałam że często się powtarza do testów :blush:
@SzczesliwaMami gratulacje kochana ale się trafiło :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Oj tak bardzo dobrze ! Gratulacje mamy !

Gratulacje dla wszytkich mamysiek , fajnie że ogólnie produkty do testów się powtarzają , jak komuś się nie uda wygrać do testów w danym miesiącu to za jakiś czas będzie miał możliwość w inny termine spróbować :smiling_face_with_three_hearts:

Super gratulacje, na pewno mega radość :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Taaak wiem, odkąd tu jestem jest już 4 razy i się nie udało za każdym razem :laughing::person_shrugging: Ale no nie mam szczęścia do niego :sweat_smile:

@SzczesliwaMami oczywiście bardzo Ci gratuluję :heart: Fajnie, że nagroda trafi do Ciebie, bo myślałam że już to 10 miejsce będzie puste. I żeby nie było nie jestem zazdrosna :joy::grinning:

A w ogóle skoro się zdarzyło że było 9 wyróżnień to może wtedy też nastąpił błąd? I czy kiedyś się trafiło że było ich więcej niż 10?

1 polubienie

Gratuluję zwycięzcom :slight_smile:

Ja ostatnio mam mniej czasu niestety , u małej jest chyba kumulacja wszystkiego Katar kaszel szczepienie skok rozwojowy zeby , i nie wiem co jeszcze gorączki brak a płacze co chwilę :pleading_face::pleading_face::pleading_face:

Ojeny biedna… a zęby już zaczęły wychodzić?

Więcej niż 10 chyba nie, ale z tego co kojarzę, to kiedyś zamiast wyróżnienia chyba dziewczyny też otrzymały nagrodę główną. Ale tu pewności nie mam

Jeszcze nic nie widzę , ale wszystko do buzi bierze , niech już wyjdą bo jestem wykończona :sleeping:

Tak, chyba coś takiego było :slight_smile:

Haha :sweat_smile: ja ogólnie od razu dostałam wiadomość e mail od Redakcji, że jestem w gronie wyróżnionych :star_struck:

1 polubienie