Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (marzec 2026)

Nie bo jeszcze oficjalnie nie bylo wynikow zawsze jest post i dopiero emaile :wink:

W tym rzecz, że nie stąd moje wielkie zdziwienie

@Anetteso_gmail.com Ja Cię :rofl: akurat kojarzę z marca i długich postów :rofl::joy:

@ewelkar899_wp.pl tak wiem ale wolałam się upewnić :smiling_face_with_three_hearts:

@Mamina dziś były wyjątkowo wcześnie bo już o 9 rano chyba

1 polubienie

A mi się wydaję właśnie że często także nagroda jak najbardziej zasłużona :smiling_face_with_three_hearts: ja również dostałam się do testowania :smiling_face_with_three_hearts: ogromnie się cieszę :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Gratulacje dziewczyny :heart: mi w tym miesiącu się nie udało załapać nawet na wyróżnienie. Widocznie zestaw wyprawkowy nie jest mi pisany, nie mam szczęścia do niego! :sweat_smile:

2 polubienia

Szkoda kiedys napewno sie uda :wink:

1 polubienie

Trzymam kciuki żeby się udało w tym miesiącu !

1 polubienie

Powtórzył się już któryś raz , może wkoncu się uda :smiling_face:

Tak wiem i za każdym razem mi się nie udało :sweat_smile: ale to nic :blush: Nie o nagrody tu chodzi :blush:

Pamiętajcie, że to też nie o ilość chodzi, a jakość komentarzy. Ja 2 miesiące miałam takie, gdzie udzielałam się rzadko, ale właśnie sporo się rozwijałam na dany temat i mimo wszystko wygrałam, choć były podejrzewam dziewczyny, które samych komentarzy miały więcej. :smiling_face:

4 polubienia

Tak też to zauważyłam , że ilość wcale się nie liczy , jednak patrzą na tą jakość wypowiedzi też :smiling_face:

2 polubienia

@DDoominika @Mama.urwisa dokładnie też to zauważyłam :slight_smile: Macie rację :smiling_face:

Gratulacje dla wszystkich wygranych! :smiling_face_with_three_hearts::partying_face:

@Pika na pewno przy kolejnej okazji zastaw wyprawowy będzie Twój! :muscle:t2::grin: W końcu się uda :star_struck:

Ale szkoda , że na to wolne miejsce się nie załapała

1 polubienie

dajcie znac jak wrazenia na podgrzewacz i jak sie sprawdza bo jestem go mega ciekawa

1 polubienie

Dzięki! Bardziej się śmieje z tego że zestaw omija mnie szerokim :sweat_smile:
Ale też w sumie jestem ciekawa tego podgrzewacza, ciekawe jak sprawdzi się w testach :slight_smile:
@magdallenka08971 w tym miesiącu nie zaglądałam często więc się nie dziwię, ale mimo wszystko szkoda, że to 10 miejsce takie puste i nikt się nie załapał, nawet taki mniej aktywny :slight_smile:

1 polubienie

Też się zastanawiam, o co chodzi z tym pustym miejscem :thinking::thinking::thinking::thinking: i właściwie to Cię redakcja mogłaby tam ująć :blush::blush:

Mysle ze sa jakies wytyczne co do nagrod glownych jak i wyroznien i po prostu czegos tu zabraklo. Juz kiedys byl miesiac ze wlasnie bylo 9 nagrod wyrozniajacych. Byc moze chodzi tu wtedy o ilosc, albo jakis inny klucz

2 polubienia

Byl był, pamiętam to też. Ale wciąż się zastanawiam o co to może chodzić :slight_smile:

To chyba zawsze bedzie owiane tajemnica, zebysmy za duzo nie uzywaly bez potrzeby “slów klucz” aby tylko dostac nagrody. Ale z pewnoscia sa jakies algorytmy wyszukujace, poza tym na pewno licza sie serduszka ( ile dajemy i ile dostajemy)

1 polubienie