Nie bo jeszcze oficjalnie nie bylo wynikow zawsze jest post i dopiero emaile ![]()
W tym rzecz, że nie stąd moje wielkie zdziwienie
@Anetteso_gmail.com Ja Cię
akurat kojarzę z marca i długich postów ![]()
![]()
@ewelkar899_wp.pl tak wiem ale wolałam się upewnić ![]()
@Mamina dziś były wyjątkowo wcześnie bo już o 9 rano chyba
A mi się wydaję właśnie że często także nagroda jak najbardziej zasłużona
ja również dostałam się do testowania
ogromnie się cieszę ![]()
Gratulacje dziewczyny
mi w tym miesiącu się nie udało załapać nawet na wyróżnienie. Widocznie zestaw wyprawkowy nie jest mi pisany, nie mam szczęścia do niego! ![]()
Szkoda kiedys napewno sie uda ![]()
Trzymam kciuki żeby się udało w tym miesiącu !
Powtórzył się już któryś raz , może wkoncu się uda ![]()
Tak wiem i za każdym razem mi się nie udało
ale to nic
Nie o nagrody tu chodzi ![]()
Pamiętajcie, że to też nie o ilość chodzi, a jakość komentarzy. Ja 2 miesiące miałam takie, gdzie udzielałam się rzadko, ale właśnie sporo się rozwijałam na dany temat i mimo wszystko wygrałam, choć były podejrzewam dziewczyny, które samych komentarzy miały więcej. ![]()
Tak też to zauważyłam , że ilość wcale się nie liczy , jednak patrzą na tą jakość wypowiedzi też ![]()
@DDoominika @Mama.urwisa dokładnie też to zauważyłam
Macie rację ![]()
Gratulacje dla wszystkich wygranych! ![]()
![]()
@Pika na pewno przy kolejnej okazji zastaw wyprawowy będzie Twój! ![]()
W końcu się uda ![]()
Ale szkoda , że na to wolne miejsce się nie załapała
dajcie znac jak wrazenia na podgrzewacz i jak sie sprawdza bo jestem go mega ciekawa
Dzięki! Bardziej się śmieje z tego że zestaw omija mnie szerokim ![]()
Ale też w sumie jestem ciekawa tego podgrzewacza, ciekawe jak sprawdzi się w testach ![]()
@magdallenka08971 w tym miesiącu nie zaglądałam często więc się nie dziwię, ale mimo wszystko szkoda, że to 10 miejsce takie puste i nikt się nie załapał, nawet taki mniej aktywny ![]()
Też się zastanawiam, o co chodzi z tym pustym miejscem ![]()
![]()
![]()
i właściwie to Cię redakcja mogłaby tam ująć ![]()
![]()
Mysle ze sa jakies wytyczne co do nagrod glownych jak i wyroznien i po prostu czegos tu zabraklo. Juz kiedys byl miesiac ze wlasnie bylo 9 nagrod wyrozniajacych. Byc moze chodzi tu wtedy o ilosc, albo jakis inny klucz
Byl był, pamiętam to też. Ale wciąż się zastanawiam o co to może chodzić ![]()
To chyba zawsze bedzie owiane tajemnica, zebysmy za duzo nie uzywaly bez potrzeby “slów klucz” aby tylko dostac nagrody. Ale z pewnoscia sa jakies algorytmy wyszukujace, poza tym na pewno licza sie serduszka ( ile dajemy i ile dostajemy)