Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (marzec 2026)

Drogie mamy, nowy miesiąc oznacza nowe nagrody do wygrania!
W marcu testujemy NOWOŚĆ innowacyjny podgrzewacz bez użycia wody AirWarm oraz zestaw wyprawkowy Mammafeel z butelkami, smoczkiem i etui na smoczek :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

Poznaj zestaw wyprawkowy Zestaw wyprawkowy LOVI Mammafeel

Co myślicie o nowych nagrodach? :raised_hands:

15 polubień

Super nagrody ! Rozpieszczacie nas :heart:
No i ta nowosc - jestesmy ciekawe jak zasilany jest podgrzewacz ? Kabel/baterie a moze jakis akumulator ?

Cos czuje ze od wiosny bedzie duzo nowosci :heart::heart::heart::heart:

1 polubienie

Super ta nowość :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: jestem bardzo ciekawa podgrzewacza , jak to działa bez wody :heart_eyes: Wygląda super :heart:

Nagrody są świetne :heart_eyes: bardzo jestem ich ciekawa :heart_eyes: taki podgrzewacz bez wody to totalna nowość na rynku . :heart_eyes: zestaw wyprawkowy jest świetny jeszcze nie miałam okazji go testować :blush:

Super produkty do testowania :heart: a możecie coś więcej zdradzić o podgrzewaczu? Czy jest on przenośny ?

Super rzeczy do testowania. Zwłaszcza ten podgrzewacz. Jestem mega ciekawa ja działa :upside_down_face: Wygląda fajnie i kompaktowo. Napewno przyda się każdej mamie. Jak zwykle @LOVI_Redakcja nas zaskoczyła 🩷 no i super pomysł z tym że nie potrzeba wody, pozwoli to uniknąć odkamieniania.

O rany, ale super! No to mamy wyczekiwaną nowość! Jestem bardzo ciekawa jak to się sprawdzi :slight_smile:

Wspaniałe nagrody! I już pierwsza nowośc! Ciekawe czym jeszcze nas zaskoczycie :partying_face:🩷

pogrzewacz się super, bez użycia wody, bardzo przemyślane dzięki temu nie będzie wilgoci w domu :heart_eyes::innocent:
produkt jest dopracowany technologicznie
a kiedy będzie dostępny w sprzedaży??

Wow super podgrzewacz :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: LOVI jak zawsze zaskakuje :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

ale swietny zestaw😍
bez użycia wody?:open_mouth::open_mouth: ale że jak
to musi byc magia :thinking:

1 polubienie

Bardzo intryguje mnie ten podgrzewacz

1 polubienie

Produkty do testowania świetne jestem ciekawa jak działa ten podgrzewacz :face_with_monocle::smiley: chętnie bym go przetestowała. Te produkty napewno ułatwią rodzicą życie z maluszkiem

1 polubienie

Bardzo ciekawe urządzenie! Lubię takie nowości na bobasowym rynku :smiling_face:

1 polubienie

Wow super nagrody, na liście wyprawkowej mam podgrzewacz podobno jest to must have przy maluszku. Ten zapowiada się ciekawie i świetne rozwiązanie, że bez użycia wody . Prosimy o informację kiedy będzie w sprzedaży jestem naprawdę ciekawa jak on działa :thinking::thinking::thinking: bo robiłam już mały research podgrzewaczy i takiego nie widziałam , super sprawa :ok_hand::clap:

Super nagrody 🩷 ja jestem najbardziej ciekawa podgrzewacza bez wody :grin: super nowość :face_holding_back_tears:

Podgrzewacz robi furorę bo to nowość :face_with_peeking_eye::wink:

Bardzo mnie ciekawi ten podgrzewacz :wink: super nagrody :heavy_heart_exclamation:

Myślę , że niedługo będzie :slight_smile: nowy produkt To potrzebują pewnie trochę czasu :slight_smile: edit ; @Molly to miała być odpowiedź do Ciebie :see_no_evil: nie wiem czemu tak się zrobiło

1 polubienie

To będą świetne testy :smile: bardzo fajny zestaw, jak ja uwielbiam te wasze beżowe akcesoria