Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (marzec 2026)

Podgrzewacz bez wody? :scream::scream: Jak to możliwe? :thinking::scream: To musi być naprawdę super urządzenie :blush:

1 polubienie

taaaak ten kolor jest cudny :heart_eyes:
mamy ten smoczek to synek go ostatnio uwielbia

o kurczę, taki podgrzewacz to wielka wygoda! teraz korzystam z podgrzewacza z wodą oczywiście i wszystko fajnie tylko trzeba pilnować aby w środku była świeża woda i odpowiednia ilość aby butelki się szybko grzały i nie zachodziły „glonami”. plus wyciągając butelki niestety woda się skrapla na obudowie więc nachlapane za każdym razem. także to totalny game changer :fire::fire::fire:
a zestaw podarunkowy?? która by nie chciała takiego dostać :face_holding_back_tears::heart_eyes:

Oj tam oj tam przyznaj się że myślałaś o nas obu :grin::sweat_smile: a co do podgrzewacza w naszym przypadku wydaje się idealny. W szczególności przy częstych pobytach w szpitalu gdzie na sali ten na wodę odpada :person_facepalming: świetna alternatywa widział ktoś gdzieś go stacjonarnie?

Nieee, podejrzewam, że dopiero się pojawi w sklepach na dniach :face_with_peeking_eye::hugs: chociaż w sumie ja i tak takie gadżety zamawiam przez internet, nie wiem czy gdzieś stacjonarnie można dostać te sprzęty elektroniczne od lovi ? Bo akcesoria do rd, smoczki i inne widziałam, ale rzeczy typu sterylizator czy podgrzewacz ? Nie zwracałam w sumie nigdy na to uwagi :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Będę wypatrywać bo naprawdę przydatne szczególnie u nas :grin:

1 polubienie

Ja też jeszcze nie widziałam :smiling_face: jestem go ciekawa narazie chyba go jeszcze nawet nikt nie posiada , on dopiero niedługo wejdzie na rynek

2 polubienia

w media expert w smyku są akurat u mnie :grinning:

1 polubienie

może 20osob doatanie do testów a nie tylko 10

1 polubienie

No jestem ciekawa jak to będzie :face_holding_back_tears: fajnie by było :sweat_smile:

To już widziałaś na żywo ten podgrzewacz?? :astonished::smiling_face:

Wydaje mi się że 10 wszystko, wyróżnienia zestaw :wink:

Nowość prezentuje się baaaardzo ciekawie! :star_struck::star_struck:
Idealnie byłoby móc taki podgrzewacz przetestować :smiley:
Takie nagrody to Mamusie lubią najbardziej :grin::smiling_face_with_three_hearts:
Rewelacja :star_struck:

1 polubienie

Też mam takie wrażenie , że to będzie dla wszystkich :slight_smile: Ale się okaże. :slight_smile:

tego jeszcze nie, ale te inne ten pogrzewacz z woda i sterylizator

ty jesteś już długo i wiesz jak to wyglada :heart_eyes:

Aaaa ok to nie zrozumiałam :smiling_face:

Zawsze ta większa nagroda była jako główna nagroda :slight_smile:

Myślę że działa na podczerwień

2 polubienia

Też mi się tak zdaje najbardziej logiczne

1 polubienie