Tak było coś takiego, że wszyscy dostali taką samą nagrodę ![]()
@SzczesliwaMami oo to wiedziałaś już szybciej , że się udało ![]()
U mnie synek w dzień jest strasznie marudny, zęby idą i jest tragedia…w łóżeczku posiedzi spokojnie chwilę, zabawkami zajmie się też chwilę…i zaraz płacz okropny , nawet spokojnie z toalety nie mogę skorzystać…
Ja zabieram bujaczek albo matę i zabieram go do korytarza, żeby nadal mieć kontakt wzrokowy xD przy drugim dziecko już się zapomina o prywatności xd
No to u mnie jedno w łóżeczku a drugie wchodzi mi do toalety i otwiera szafki i wyciąga , wkladki , tampony itp😅
Też się obawiam tego ząbkowania co to będzie , jak jeszcze teraz trzeba starszaka ogarniać i jego bunty
U nas jest takie ślinienie, że chyba niedługo nas czeka to
To mój cały czas się ślini. Codziennie myję podłogę bo taki sluz zostaje ![]()
jakby ślimak przeszedł
Ale wiesz że potrafi być tak że dziecko gorączkuje źle się czuje a drugie nawet nie zauważysz jak zęby wyszły. Starsza bardzo źle znosiła ząbkowanie a młodsza i nawet nie wiem kiedy wyszło
To u mnie tak było że pierwsze dwa ząbki na dole tak wyszły że nawet nie wiedziałam …… dopiero jak mnie ugryzł to się skapnęłam
U nas sliniaki wymieniamy co chwilę bo jak nie założę to przebierać trzeba bo cały mokry jest.
Ja u córki nie używałam ślimaków, ale teraz chyba właśnie bd
Mój nie lubi śliniaków więc ja przebieram ze dwa lub trzy razy dziennie
Też tak robiłam. Mój nienawidził śliniakow. Musiałam przebierać kilka razy dziennie koszulki
Córka też nie lubiła. W żłobku dopiero ją przekonali xd i teraz sama chce do jedzenia ![]()
Mój używa śliniaków tylko sylikonowy jak je. Takich materiałowych mu nie ubieram
U nas materiałowe są na porządku dziennym bo jak już mieliśmy spokój przez dwa tygodnie z ulewaniem tak znowu ulewki wróciły.
Ja mówię o korzystaniu ze śliniaków jak się ślini mój bobo …. Ale ja
Tam wolę mu dawać kaftaniki i zmieniać. Mam ich trochę więc nie robi mi to problemu
A mnie zastanawiasz któraś z was korzysta z tych śliniaków jednorazowych bo zastanawiam się czy nie wziąć czegoś takiego aby mieć w torebce na wyjścia
Mówisz o tych z Canpol ?
Moja mała bardzo mocno wszystko wkłada do buźki , ale nie jest marudna możliwe że Ząbek już idzie