Wszystko możliwe , chociaż dla mnie to chyba za ciężko tak .
@Karolinnna no właśnie nie wiadomo jak do tego podejść , może jakaś wpadka przy okazji ![]()
![]()
ty chcesz się wyrobić do 32 ja już tyle mam więc chyba nie wiem czy czekać
to ty masz jeszcze czas na wszystko
@Michaska też tak myślę tak będzie najlepiej ![]()
@Anetteso_gmail.com ja podziwiam właśnie mamy które tak mają rok po roku , tak jak piszesz dla mnie też ciężko byłoby . Mój tak właśnie mówi że najlepiej by było ale nie jest w tej sytuacji , zrobić nie jest trudno. ![]()
chciałabym jedno dobrze wychować a później drugie .
Ja wcześnie zaczęłam hahah
w różnym wieku się ludzie decydują na dzieciaczki także masz jeszcze czas ![]()
![]()
W sensie że inaczej znosisz ciążę w młodszym wieku, masz inną werwe do tego. Chodzi mi o to że im człowiek młodszy tym ma więcej energii na wszystko.
Haha czasami człowiek ma ochotę tak zrobić. Mój kolega zawsze mówił że dziecko mniej więcej do 6 rz zmieści się do okna życia więc można oddać ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kurcze ale co Ci powiem to Ci powiem teraz juz wgl nie wiem czy żartować czy nie żartować i jak to zostanie odebrane , bo jakbyś nie pierdnął to może być źle ![]()
![]()
![]()
Ale tak jest z dziećmi że dają czadu a kolega to już wgl popłynął na głęboką wodę jak do okna życia chce oddać ![]()
![]()
![]()
![]()
Ja już słyszałam też takie pomysły ![]()
@DaNutka nooo ostatnio to ja sama się zastanawiam co i jak pisać ![]()
![]()
![]()
A to racja ![]()
no popłynął nawet synowi mówił że jak będzie nie grzecznynto go do okna życia odda haha To są żarty a ja mam do siebie i do ludzi dystans więc mnie takie żarty czasem śmieszą ![]()
szczerze to mam to gdzieś jak zostanę odebrana ja jestem sobą i niczego nie udaję a czy komuś to będzie leżeć czy nie to już nie moja sprawa ![]()
![]()
Mnie też też takie rzeczy bawią
zwłaszcza że nikt na serio takich rzeczy nie mówi głośna więc trzeba mieć jajo ![]()
Jasne że tak. Dlatego jak kogoś to nie śmieszy to może się nie śmiać ![]()
moja mama mówiła często do brata , bo ci łapy poucinam, jak wkładał ręce nie tam gdzie trzeba. Poza tym no dziewczyna nie uwierzę że są tutaj idealne mamy które nigdy na dziecko głosu nie podniosły i nie powiedziały coś w tym stylu. Każda czasem ma dość i każda głos podniesie w pewnym momencie nawet z bezradności. No bądźmy ludźmi a nie wyimaginowanymi mamami ![]()
![]()
Nie no wiadomo jesteśmy tylko ludźmi ![]()
Ale też człowiek ma prawo powiedzieć mam dość jestem przytłoczony i jest mi ciężko, dziecko nadaje się tylko do dziczy. Dzisiaj moja starsza pyrgnęła muskiem o podłogę oczywiście pół kuchni w zawartości muska bo nie chciałam już teraz rzucić przebierania młodszej i dać lizaka który był w mojej torbie
O matko, dały Ci dziś niezły wycisk
przesyłam podrywana energię !jutro na pewno będzie lepszy dzień
A mała nie spała pół nocy nie wiem czy przez AZS, gorąco czy zęby
Pewnie wszystko się naraz złożyło
juro ma być już ciut chłodniej 🩷
Nieźle, mój jak wpadnie na pomysł plucia wodą z bidonu lub wpadnie na to by wsadzić łapę do kaszki i nią packac to też mam całą kuchnię w kaszce ![]()
Ostatnio starsza przechodzi samą Siebie w byciu niegrzeczną już nie mam pojęcia jak do niej dotrzeć
A ile ma lat ? Może to zazdrość albo bunt ![]()
Kurcze… Pewnie też widzi że jednak dzielisz ten czas między nią i siostrę i pewnie trochę zazdrości, chęci zwrócenia uwagi, pewnie upały też nie pomagają w samopoczuciu i tak próbuje jakoś odreagować ![]()
![]()
Oby szybko minął ten trudny czas! ![]()
A nie chcesz do komplety mojej 3 latki
? Wsadzam w pociąg i niech jedzie z konduktorem do Ciebie ![]()
nic tylko w busz wysłać żeby z malpami skakała i sie darła ![]()
Hahahah moj tez ma czasem humorki ale to dopiero początki ![]()
Ma 5,5. Właśnie podobno wtedy jest kryzys i u nas bardzo to daje o sobie znać jest krnąbrna i próbuje być negatywnie samodzielna
@DaNutka nie, wystarczy mi to co mam ![]()
![]()
![]()