Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (maj 2026)

Wszystko możliwe , chociaż dla mnie to chyba za ciężko tak .
@Karolinnna no właśnie nie wiadomo jak do tego podejść , może jakaś wpadka przy okazji :rofl::rofl::rofl:ty chcesz się wyrobić do 32 ja już tyle mam więc chyba nie wiem czy czekać :rofl: to ty masz jeszcze czas na wszystko
@Michaska też tak myślę tak będzie najlepiej :hugs:
@Anetteso_gmail.com ja podziwiam właśnie mamy które tak mają rok po roku , tak jak piszesz dla mnie też ciężko byłoby . Mój tak właśnie mówi że najlepiej by było ale nie jest w tej sytuacji , zrobić nie jest trudno. :sweat_smile::sweat_smile:chciałabym jedno dobrze wychować a później drugie .

2 polubienia

Ja wcześnie zaczęłam hahah :sweat_smile: w różnym wieku się ludzie decydują na dzieciaczki także masz jeszcze czas :heart::heart:

W sensie że inaczej znosisz ciążę w młodszym wieku, masz inną werwe do tego. Chodzi mi o to że im człowiek młodszy tym ma więcej energii na wszystko.

Haha czasami człowiek ma ochotę tak zrobić. Mój kolega zawsze mówił że dziecko mniej więcej do 6 rz zmieści się do okna życia więc można oddać :rofl::rofl::rofl::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Kurcze ale co Ci powiem to Ci powiem teraz juz wgl nie wiem czy żartować czy nie żartować i jak to zostanie odebrane , bo jakbyś nie pierdnął to może być źle :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::sweat_smile:

Ale tak jest z dziećmi że dają czadu a kolega to już wgl popłynął na głęboką wodę jak do okna życia chce oddać :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::rofl:

1 polubienie

Ja już słyszałam też takie pomysły :rofl:

@DaNutka nooo ostatnio to ja sama się zastanawiam co i jak pisać :face_with_peeking_eye::rofl::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

A to racja :rofl::rofl: no popłynął nawet synowi mówił że jak będzie nie grzecznynto go do okna życia odda haha To są żarty a ja mam do siebie i do ludzi dystans więc mnie takie żarty czasem śmieszą :rofl::rofl: szczerze to mam to gdzieś jak zostanę odebrana ja jestem sobą i niczego nie udaję a czy komuś to będzie leżeć czy nie to już nie moja sprawa :saluting_face::saluting_face:

2 polubienia

Mnie też też takie rzeczy bawią :rofl: zwłaszcza że nikt na serio takich rzeczy nie mówi głośna więc trzeba mieć jajo :grin:

1 polubienie

Jasne że tak. Dlatego jak kogoś to nie śmieszy to może się nie śmiać :rofl::rofl: moja mama mówiła często do brata , bo ci łapy poucinam, jak wkładał ręce nie tam gdzie trzeba. Poza tym no dziewczyna nie uwierzę że są tutaj idealne mamy które nigdy na dziecko głosu nie podniosły i nie powiedziały coś w tym stylu. Każda czasem ma dość i każda głos podniesie w pewnym momencie nawet z bezradności. No bądźmy ludźmi a nie wyimaginowanymi mamami :blush::blush:

2 polubienia

Nie no wiadomo jesteśmy tylko ludźmi :rofl:

1 polubienie

Ale też człowiek ma prawo powiedzieć mam dość jestem przytłoczony i jest mi ciężko, dziecko nadaje się tylko do dziczy. Dzisiaj moja starsza pyrgnęła muskiem o podłogę oczywiście pół kuchni w zawartości muska bo nie chciałam już teraz rzucić przebierania młodszej i dać lizaka który był w mojej torbie

O matko, dały Ci dziś niezły wycisk :sweat_smile: przesyłam podrywana energię !jutro na pewno będzie lepszy dzień

A mała nie spała pół nocy nie wiem czy przez AZS, gorąco czy zęby

Pewnie wszystko się naraz złożyło :frowning: juro ma być już ciut chłodniej 🩷

Nieźle, mój jak wpadnie na pomysł plucia wodą z bidonu lub wpadnie na to by wsadzić łapę do kaszki i nią packac to też mam całą kuchnię w kaszce :grin:

Ostatnio starsza przechodzi samą Siebie w byciu niegrzeczną już nie mam pojęcia jak do niej dotrzeć

A ile ma lat ? Może to zazdrość albo bunt :joy:

Kurcze… Pewnie też widzi że jednak dzielisz ten czas między nią i siostrę i pewnie trochę zazdrości, chęci zwrócenia uwagi, pewnie upały też nie pomagają w samopoczuciu i tak próbuje jakoś odreagować :thinking::face_with_peeking_eye:
Oby szybko minął ten trudny czas! :heart:

A nie chcesz do komplety mojej 3 latki :face_with_spiral_eyes: ? Wsadzam w pociąg i niech jedzie z konduktorem do Ciebie :face_with_spiral_eyes::face_with_spiral_eyes: nic tylko w busz wysłać żeby z malpami skakała i sie darła :face_with_peeking_eye:

Hahahah moj tez ma czasem humorki ale to dopiero początki :rofl:

Ma 5,5. Właśnie podobno wtedy jest kryzys i u nas bardzo to daje o sobie znać jest krnąbrna i próbuje być negatywnie samodzielna

@DaNutka nie, wystarczy mi to co mam :laughing::laughing::laughing:

2 polubienia