Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (maj 2026)

Ja pamiętam jak miałam 5 lat i byłam bardzo zazdrosna o brata :face_with_peeking_eye:

A wydawać by się mogło że to już takie duże dziecko i więcej rozumie, zwłaszcza, że czasami naprawdę mam wrażenie, że za dużo robimy dla starszej poniekąd kosztem malucha

1 polubienie

No niestety trzeba czasem poświęcić coś nie ma wyjścia

Tylko czasem czuję, że zaczyna to stać na głowie i ja za bardzo poświęcam Siebie, a wiadomo że w pewnym momencie zrodzi się bunt

Moja też ostatnio coś nie chciała spać…

Mój na tych upałach praktycznie nic nie spał w dzień teraz śpi bardzo dużo :joy:

Moja lubi na spacerkach :smiley:

No to mój przy upałach się dużo kręci i przebudza z płaczem. Dziś spał super. W ogóle wczoraj jak była pora dżemik ok 11 to zasnął oglądając Reksia :joy: ale było moje zdziwienie że nie zasnął na piersi tylko przy bajce :joy::face_with_peeking_eye::grin:

Wczoraj mi spał na polku 3-4 h trochę zjadł i dospał w domu tak żałowałam że się z nim nie zdrzemnęłam bo w nocy dał popalić:joy::joy:

Ojoj często wstawał ?

Nie chciał wcale zasnąć :confused: ja już ledwo patrzyłam na oczy a mały po odłożeniu do dostawki od razu sie budził

Ja codziennie wieczorem sobie mówię , że mogłam spać z nią . Chociaż w dzień mnie potrafię , ale ze zmęczenia już padam :see_no_evil:moja właśnie wstała po 4h :speak_no_evil:

To u mnie dziś super mocz dwa razy karmiłam o 12 i 5. Teraz śpi twardo ale będę musiała go obudzić bo czas wstawać do żłobka :smile:

Przyjdą lepsze czasy u was na sen :sweat_smile:

Wczoraj jak wróciliśmy po spacerze nakarmiłam go i oboje odpłynęliśmy na godzinkę :face_with_peeking_eye: potrzebowałam takiej regeneracji

Taka godzinka snu dużo daje na regenerację :smiling_face: Zaraz inaczej się człowiek czuje :smiling_face:

A nie potrafię spać w dzień żeby nie marnować ani chwili :face_with_peeking_eye: już nawet staram się wstawać koło 8 ;/

Jezu mam to samo

Na szczęście już jest lepiej, chociaż teraz okazało się że w przedszkolu starszej wręcz pół placówki chore. W jej grupie na 15 osób dziś przyszło 3, 2 zdrowa i na razie wakacjuje, 4 przypadki grypy typu A pozostała 6 lekka gorączka i kaszel

Ja też… ale sen jest też ważny trzeba się wyspać bo ile można funkcjonować . :pleading_face:
@Anetteso_gmail.com ojej coś strasznego, latem takie choróbska

1 polubienie

No to prawda :smiling_face_with_tear::sweat_smile: