Ja pamiętam jak miałam 5 lat i byłam bardzo zazdrosna o brata ![]()
A wydawać by się mogło że to już takie duże dziecko i więcej rozumie, zwłaszcza, że czasami naprawdę mam wrażenie, że za dużo robimy dla starszej poniekąd kosztem malucha
No niestety trzeba czasem poświęcić coś nie ma wyjścia
Tylko czasem czuję, że zaczyna to stać na głowie i ja za bardzo poświęcam Siebie, a wiadomo że w pewnym momencie zrodzi się bunt
Moja też ostatnio coś nie chciała spać…
Mój na tych upałach praktycznie nic nie spał w dzień teraz śpi bardzo dużo ![]()
Moja lubi na spacerkach ![]()
No to mój przy upałach się dużo kręci i przebudza z płaczem. Dziś spał super. W ogóle wczoraj jak była pora dżemik ok 11 to zasnął oglądając Reksia
ale było moje zdziwienie że nie zasnął na piersi tylko przy bajce ![]()
![]()
![]()
Wczoraj mi spał na polku 3-4 h trochę zjadł i dospał w domu tak żałowałam że się z nim nie zdrzemnęłam bo w nocy dał popalić:joy:![]()
Ojoj często wstawał ?
Nie chciał wcale zasnąć
ja już ledwo patrzyłam na oczy a mały po odłożeniu do dostawki od razu sie budził
Ja codziennie wieczorem sobie mówię , że mogłam spać z nią . Chociaż w dzień mnie potrafię , ale ze zmęczenia już padam
moja właśnie wstała po 4h ![]()
To u mnie dziś super mocz dwa razy karmiłam o 12 i 5. Teraz śpi twardo ale będę musiała go obudzić bo czas wstawać do żłobka ![]()
Przyjdą lepsze czasy u was na sen ![]()
Wczoraj jak wróciliśmy po spacerze nakarmiłam go i oboje odpłynęliśmy na godzinkę
potrzebowałam takiej regeneracji
Taka godzinka snu dużo daje na regenerację
Zaraz inaczej się człowiek czuje ![]()
A nie potrafię spać w dzień żeby nie marnować ani chwili
już nawet staram się wstawać koło 8 ;/
Jezu mam to samo
Na szczęście już jest lepiej, chociaż teraz okazało się że w przedszkolu starszej wręcz pół placówki chore. W jej grupie na 15 osób dziś przyszło 3, 2 zdrowa i na razie wakacjuje, 4 przypadki grypy typu A pozostała 6 lekka gorączka i kaszel
Ja też… ale sen jest też ważny trzeba się wyspać bo ile można funkcjonować . ![]()
@Anetteso_gmail.com ojej coś strasznego, latem takie choróbska
No to prawda ![]()
![]()