Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (maj 2026)

Drogie mamy, nowy miesiąc oznacza nowe nagrody do wygrania!
W maju testujemy Premierową kolekcję smoczków uspokajających Prime: Tutti Frutti. Tutti Frutti to soczyste, letnie kolory tarczki w połączeniu z dynamiczną gumką i bezpiecznym ssaniem. Kolekcja nie jest jeszcze dostępna w sprzedaży. Zapraszamy do udziału w testach! :smiling_face_with_three_hearts::heart:

Sprawdź smoczki uspokajające LOVI Prime: Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 0-6m 1 szt Baby Blue

Co myślicie o nagrodach? Jak Wam się podobają nowe kolory? :raised_hands: :heart:

28 polubień

Ja jestem zakochana w tych kolorach :heart: idealnie sprawdza się na lato :heart:

3 polubienia

Mnie bardzo urzeka ta kolekcja - aktualnie córka ma niebieskie smoczki i bardzo szykownie wyglądają przy jej niebieskich oczach , mówię do niej " moja marynarko " :white_heart:

1 polubienie

Oooo nikt się chyba nie spodziewał ! Ale urocze kolorki

Kolory w sam raz na lato 🩷💜🩵
Sa przepiekne :heart:
Nie zwalniacie tempa i ciagle super nowosci :heart:
A to podgrzewacz,nowy kolor kubka,teraz nowe kolory smoczkow :heart: super!

No kolory są mega :smiling_face_with_three_hearts::face_with_peeking_eye: takie wiosenne i pastelowe :purple_heart:🩵 i w dodatku to są smoczki prime :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Śliczne są:smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

Oooojjej ale cukierkowo :cherry_blossom:🩷:smiling_face_with_three_hearts: uwielbiam takie kolorki są przesłodkie :cherry_blossom::heart_eyes: mega zestaw smoczków 🩷 jej już wyobrażam sobie córcie z smoczkiem pudrowego różu 🩷🩷🩷🩷🩷

1 polubienie

Jestem zakochana w tych różach :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: piękne kolorki

Ależ Tu u Ciebie powiało wiosną na całego we wpisie 🩷🩷 ja też je widzę u córki :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:🩷

Te róże i mięta są tak śliczne, że aż oczy cieszą.

Definitywnie czas przerzucić się z dynamicznych na prime

Pirme sa właśnie dynamicznymi :blush::blush:

Przepiękne kolory! A nazwa tej nowej kolekcji - prześwietna :grinning:

2 polubienia

Piękne kolory, róż i mięta najbardziej mi się podobają. Idealne dla dziewczynki. Jak zawsze super nagrody :smiling_face_with_three_hearts:

:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: roz jaki piekny :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: a ja nie mam dziewczynki :frowning:
Reszta kolorkow tez super :slight_smile: mam nadzieje ze bedzie do testow 18m+

1 polubienie

Synek uwielbia prime bo tarczka się nie odciska na buzi, a gumka jest praktycznie ta sama co w innych dynamicznych smoczkach lovi (przynajmniej wizualnie, 100% pewności nie mam)

1 polubienie

No właśnie akurat wcześniej Jak mała była mała to taczka jej nie odpowiadała ale od trzech miesięcy nie próbowałam dawać jej prima więc muszę teraz zobaczyć.

U nas prime jeat od urodzenia w sensie w szpitalu przez 2m nie mial wgl bo respirator mial ale potem to juz prime i tak jest z nami od 2 lat :heart_eyes:

Przepiekne kolory ! Normalnie czysta wiosna w kolorach smoczkow . Nie ma co ukrywac , ale jestem wielka fanką koloru rozowego (tylko dla mojej corki , sama nie mam nic :sweat_smile:) wiec ten pierwszy malinowy rozowy smoczek to kosmos :star_struck:

ale fajnie :heart_eyes: smoczków nigdy za wiele a jeszczr w tak cudnych kolorach​:star_struck: