Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (maj 2026)

U nas najpierw byky Lovi te 0-2 bo maja malutka tarczke. Dopiero po 3 miesiacu wlecialy Prime bo tak to byly ewidentnie za duze i tarcza zaslaniala pol główki :rofl:

Ciekawe kiedy będą dostępne w sprzedaży te różowe :smiling_face_with_three_hearts::heart:

Te kolorki prezentują się nieziemsko! :heart_eyes::heart_eyes:
Takie pastelowe tonacje po prostu uwielbiam :green_heart: :blue_heart: :purple_heart: :white_heart:
Cieszą oczy te wiosenne tonacje :star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

Mój synek tylko prime używa jak już w ogóle

Nie widziałam piękniejszej kolekcji smoczków :pleading_face::smiling_face_with_three_hearts: Tutti frutti przypomina mi o czymś owocowym, do zjedzenia i dokładnie takie są takie smoczki :heart_eyes: Idealne na nadchodzące lato :blossom::cherry_blossom::diamond_shape_with_a_dot_inside:

2 polubienia

Jaka piękna kolekcja :star_struck: @LOVI_Redakcja zaskoczyliście nas w tym miejscu :star_struck: te kolory są poprostu przepiękne :star_struck: myślę że będzie to hit tego lata​:star_struck:
@JoannaMP ja jestem fanką miętowych i turkusowych kolorów i te ogromnie wpadły mi w oko🤩

O tak ! Dla kazdego cos dobrego

Fajnie gdyby takie kolorki pojawiły się w zestawie RD

1 polubienie

Kolory bardzo kuszące 🩷

Te serduszka sprawiły, że pomyślałam, że brakuje mi tylko właśnie koloru lila i byłoby idealnie :laughing:

1 polubienie

Może to będzie pomysł na kolejny kolorek w przyszłości :grin::grin:

1 polubienie

Oj tak liczę na to że jakieś nowe kolorki wprowadzą na talerzyki i kubeczki , albo jakieś nowe bidoniki🤩

1 polubienie

Uwielbiam smoczki prime :slight_smile: i super ze sa nowe kolory.
Fajnie by bylo gdyby byly jeszcze jakies ze swiecaca tarczka. Bo jest tylko brazowy :slight_smile:
@LOVI_Redakcja kiedy beda dostepne w sklepach?

O to by bylo super ! Podpisuje sie rekoma i nogami , ze np taki rozowy kubeczek bylby idealny :star_struck:

Ooo taak :slight_smile: świecące są najlepsze szybciej je znaleźć w łóżeczku po ciemku :slight_smile:

A tak w ogóle to co słuchać :grin::grin::grin:? Daaaawno Cię tu nie było :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

2 polubienia

A to prawda po nocy idealne :slight_smile:

Taaaak, też uważam że te ze świecącą tarczą mogłyby być mroźnych kolorach :purple_heart:🩵

1 polubienie

Ale prześliczne kolory. Zakochałam się w każdym jednym. :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

@Michaska Oj tak, świecenie w ciemności to super ułatwienie w poszukiwaniu smoczka :joy::joy::joy:

1 polubienie

Uwielbiam kolor pudrowego różu i baby blue :cherry_blossom::cherry_blossom: