Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (maj 2026)

A dziekuje :slight_smile: duuuuzo sie dzieje. Myslalam, ze macierzynstwo z dwojka maluchow pojdzie mi jak po masle :slight_smile: mocno sie przeliczylam.
Ale chyba wszystkie dramaty mam juz pod kontrola i wracam “do zywych” :slight_smile:
@Michaska @mamamalwi1 ja naklejam naklejki fosforyzujace na tarcze :slight_smile: podbieram corce :slight_smile: a patent poradzila mi jakas mamusia z forum.
Fajnie by te bylo gdyby te smoczki Prime do 6m mozna bylo kupic w dwupaku.

2 polubienia

Oooo też dobry pomysł, o tym nie pomyślałam

mowia ze z drugim latwiej a z trzecim jak wakacje
ale ja tez nie widze zbytnio tej wygody . jest co robic i trzeba miev oczy do okola glowy z dwójką

Jejku ale cudne kolory :slight_smile: sprobuje wiecej sie udzielac w tym miesiacu dla Bobo ktore jest w drodze :slight_smile:

1 polubienie

Też uwielbiam ten kolorek :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

A wie ktos kiedy beda w sprzedazy? Watpie ze do testow bedzie 18m+ a z checia je kupie :slight_smile: :heart:

1 polubienie

U nas roznica 5.5roku, ale jak nie konkursy w przedszkolu to wirus, jak nie wirus to urodzinki jak nie urodzinki to azs z azs przeskok na ząbki a to wszystko otulone delikatną zazdroscia naszego starszaka, ktora objawia sie moczeniem lozka…
Moze bedzie latwiej za 10lat :joy::face_with_peeking_eye:

To odpukać u mnie nie ma noszenia różnica niewiele mniejsza bo niespełna 5 lat. A zaraz jeszcze zerówka potem szkoła oj będzie się działo :wink:

1 polubienie

Z trzecim jak wakacje :grinning: Dobre :laughing:
Chyba że jest 15 lat różnicy to może i tak :grinning:
@Wikii chyba każdy jest ciekawy kiedy będą w sprzedaży :slight_smile:
@jagoda.paradziej_gm to dzieje się u Was… Ale dobrze że już wszystko pod kontrolą. :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Dziękujemy, staramy się :heart_eyes: :heart:

Dobrze się u Was sprawdziły smoczki LOVI Prime? :smiling_face_with_three_hearts: :revolving_hearts:

Bardzo dziękujemy :heart_eyes: :heart:

Super! Testowałaś już smoczki Prime? Jak się sprawdziły? :smiling_face_with_three_hearts: :revolving_hearts:

Powinny być dostępne jeszcze w tym miesiącu, ale więcej nie zdradzamy :shushing_face: :heart:

3 polubienia

Kolorki idealne na zbliżające się latko

Oczywiście to jedyne smoczki które zaakceptował mój synek który jest uwaga antysmoczkowy :smiling_face_with_three_hearts: Są super i bardzo twarzowe :heart_eyes::star_struck:

Dla tego nieraz nadużywam emotek w tych kolorach :cherry_blossom:🩵

Oj albo taki miętowy :heart_eyes: kolorki są cudne smoczków mogli by komplet z naczyniami takimi zrobić pod kolor smoczka​:smile:

1 polubienie

Zdecydowanie . Ja juz oczami wyobrazni widze takie malinowe talerzyki , miseczki i kubeczki :heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

Jej szkoda że nie są dostępne , ja jak coś mi wpadnie w oczy to niedaje sobie spokoju dopuki nie kupię tego😄