Ostatnio mnie tu nie było, ale chyba te smoczki mnie zachęca aby zostać ![]()
. Piękne kolory, idealnie dopełniałyby stylowki córki
Bynajmniej lepiej się czyta , tak wiosennie ![]()
Dokladnie kolory sa piekne
szkoda ze mam chlopca
bo ten roz naprawde mnie urzekl
Kolory przepiękne, aż trudno się zdecydować na jeden! Super że prime są w nowych kolorach, to coś zdecydowanie dla nas.
Synek bardzo lubi te smoczki, a ja kolory
uwielbiam jak ma miętowy smoczek z kapibara 🩵
Prawdziwy mezczyzna rozu sie nie boi
kiedys roz byl przeznaczony dla chlopcow -bo jest delikatniejsza wersja czerwieni, a niebieski byl kolorem dziewczynek bo kojarzy sie z kolorem plaszcza Matki Boskiej
po II wojnie sie to zmienilo jak marketingowcy w USA zaczeli promowac roz jako kolor kobiecosci, co w polaczeniu z ruchami wyzwolenia doprowadzilo do tego ze teraz przypisujemy tak te kolory.
Long story short- fuksja dla chlopca tez bedzie ok
sama czekam az beda w sprzedazy i swojemu maluszkowi kupie, a tez jest chlopcem ![]()
No ja ubieram mu rozowe koszulki… nie mowie ze nie ale smkczek ? Hmm musialabym zobaczyc jak na zywo wyglada ten odcien
Po malym widac ze to chlopiec a kazdy mowi ze dziewczynka ![]()
Ostatnio mial ubrana rozowy tshirt
i nawet mu do twarzy
Fakt ze delikatnie rozwoy byl ale byl ![]()
Też o tym słyszałam że kiedyś było na odwrót ….
Dokładnie to samo chciałam napisać. To tylko smoczek.
Ależ ten twój synek ma białe włoski jeszcze ![]()
Bardzo ładnie go ubierasz ![]()
🩵
No ja nie wiem czy bym dała chłopcowi taki mocny róż oczka . A ten twój synek jest słodki ![]()
No ja tez raczej mocnego nie… ale zobaczyny na jak na zywo beda wygladac ![]()
No ma biale
i nic nie ciemnieja
nie wiem za kim… ja mam ciemne chlopak ma ciemny blond starsze dzjeci tez maja ciemny blond… a on ma biale ![]()
Moj starszak mial na lato taki tshirt bialy z takim rozowym fuksjowym napisem jak graffiti i uwielbial ta koszulke a ja uwielbialam go w niej
chociaz taka koszulke jak @Wikii zalozyla Felkowi tez bym zalozyla,mega mi sie podoba ten kolor ( u chlopcow również)
My akurat bylismy na 18 ostatnio i motyw przewodni kolor rozowy … starszak tez mial rozowa koszulke i tez fajna… i tez lubi ja teraz nosic
Takie odcienie zaloze ale takie juz wiecie jebitnie rozowe nie. Chyba ze tak jak @Mamina pisala biala z fuksjowym napisem to tak ![]()
Ale piękne kolory!
Bardzo wiosenno-letnie, aż od razu człowiek ma lepszy humor ![]()
Baby Blue wygląda naprawdę uroczo i super, że kolekcja jest jeszcze przed premierą — taka nagroda to frajda podwójnie
Chętnie przetestowałabym te smoczki u mojego maluszka, bo smoczki prime zawsze świetnie się u nas sprawdzają
i mamy wiele smoczków z waszych kolekcji SYNEK TERAZ FAN CAPIBARY
choć nie powiem smoczków nigdy dość
mały nosi garściami
Ja dostała dresik z Lidla różowy /pudrowy w misie i też zakładam małemu. Może nie cały dresik bo jest a różowy ale albo bluzę albo spodenki ![]()
Oooh jaki uroczy chłopiec
te kolory to szaleństwo są takie cudowne
zakochałam się w nich od pierwszego wejrzenia no przecudne ![]()
Ooo super
a wasi mężowie /chlopacy ubierają różowe koszulki ?