Miałam dwie w sumie identyczne i dwa chlopaki
Oj tak, zawsze jestem ciekawa co będzie i wtedy wiem jaką wyprawkę kompletować ![]()
@Anetteso_gmail.com na początku jest takie rozczarowanie bo jednak człowiek nastawia się na coś innego . A później jest ulga .
Ja po prostu myślałam że będzie dziewczynka bo na początku ciąży też miałam brzydką cerę i każdy też mi mówił że będzie dziewczynka dlatego też takie nastawienie . Kiedyś może jeszcze będzie ![]()
Mi to w sumie było wszystko jedno czy chłopiec czy dziewczynka. Mi zależało na tym by było zdrowe
Wiadomo że tak , no ale jednak chce się chyba mieć tą parkę
Teraz mi się marzy dziewczynka która będzie podobna do mnie, bo syn to calusieńki tatuś
ale to jeszcze czas żeby myśleć o drugim dziecku ![]()
U mnie napewno też nie będzie koniec bo mój chce dziewczynkę
gorzej jak mu nie wyjdzie ![]()
drugie podejście może być ale później to nie wiem czy się zgodzę
Ja nawet w czasie porodu myslalam o drugim
ja zawsze sie smialam, ze chce miec druzyne pilkarska , po porodzie panie mnie zapytaly czy wroce do nich z druzyna pilkarska na co ja powiedzialam , ze napewno z drugim przyjde a druzyne jeszvze raz przemysle
u mnie corka odrazu po porodzie to czysty tata ![]()
Dwójka to u mnie na ten moment max , zawsze chciałam żeby mieć starszego syna który będzie obrońca siostry , dlatego liczę że druga bedzie dziewczynka ale co będzie to będzie ważne żeby było zdrowe ![]()
![]()
No wiadomo że tak. Mi też się parka i teraz dziewczynka. Ale może być różnie i też być drugi chłopak ![]()
U mnie też dwójka max , ale zobaczymy jak to będzie . Też chciałabym parkę ale różnie to bywa. ![]()
Trzeba manifestować haha
najlepiej grupowo wtedy wychodzi 🩵🩷
Chyba trzeba , może się uda ![]()
![]()
Też marzę o parce
mam synka i w mojej głowie już kiełkuje pomysł starania się i córeczkę do kompletu ![]()
![]()
@magdap_96 my możemy sobie chcieć a czasami natura chce inaczej . Tak jak w tym przypadku miałam ![]()
![]()
Nooo ale z tą parką to nigdy nie wiadomo…… bo może się okazać że będą dwie dziewczynki albo dwóch chłopów na przykład
No tak z naturą się nie wygra tak już jest , co ma być to będzie ![]()
Też tak uważam , rzadko jest tak że jest tak jak się chce ![]()
A u mnie na odwrót , jeśli zdecydowałabym się na drugie to będę manifestować synka . Ale narazie nawet drugie mi przez myśl nie przechodzi .
A może kalendarz chiński ? Sprawdzaliście kiedyś ?