Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (maj 2026)

Miałam dwie w sumie identyczne i dwa chlopaki

Oj tak, zawsze jestem ciekawa co będzie i wtedy wiem jaką wyprawkę kompletować :smiling_face_with_three_hearts:

@Anetteso_gmail.com na początku jest takie rozczarowanie bo jednak człowiek nastawia się na coś innego . A później jest ulga .
Ja po prostu myślałam że będzie dziewczynka bo na początku ciąży też miałam brzydką cerę i każdy też mi mówił że będzie dziewczynka dlatego też takie nastawienie . Kiedyś może jeszcze będzie :blush:

1 polubienie

Mi to w sumie było wszystko jedno czy chłopiec czy dziewczynka. Mi zależało na tym by było zdrowe

Wiadomo że tak , no ale jednak chce się chyba mieć tą parkę

1 polubienie

Teraz mi się marzy dziewczynka która będzie podobna do mnie, bo syn to calusieńki tatuś :laughing: ale to jeszcze czas żeby myśleć o drugim dziecku :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

U mnie napewno też nie będzie koniec bo mój chce dziewczynkę :rofl: gorzej jak mu nie wyjdzie :see_no_evil::see_no_evil: drugie podejście może być ale później to nie wiem czy się zgodzę

1 polubienie

Ja nawet w czasie porodu myslalam o drugim :sweat_smile: ja zawsze sie smialam, ze chce miec druzyne pilkarska , po porodzie panie mnie zapytaly czy wroce do nich z druzyna pilkarska na co ja powiedzialam , ze napewno z drugim przyjde a druzyne jeszvze raz przemysle :rofl: u mnie corka odrazu po porodzie to czysty tata :sweat_smile:

Dwójka to u mnie na ten moment max , zawsze chciałam żeby mieć starszego syna który będzie obrońca siostry , dlatego liczę że druga bedzie dziewczynka ale co będzie to będzie ważne żeby było zdrowe :face_holding_back_tears::pleading_face:

No wiadomo że tak. Mi też się parka i teraz dziewczynka. Ale może być różnie i też być drugi chłopak :rofl:

U mnie też dwójka max , ale zobaczymy jak to będzie . Też chciałabym parkę ale różnie to bywa. :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Trzeba manifestować haha :laughing: najlepiej grupowo wtedy wychodzi 🩵🩷

1 polubienie

Chyba trzeba , może się uda :heart_eyes::see_no_evil:

Też marzę o parce :heart: mam synka i w mojej głowie już kiełkuje pomysł starania się i córeczkę do kompletu :see_no_evil::grin:

@magdap_96 my możemy sobie chcieć a czasami natura chce inaczej . Tak jak w tym przypadku miałam :rofl::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Nooo ale z tą parką to nigdy nie wiadomo…… bo może się okazać że będą dwie dziewczynki albo dwóch chłopów na przykład

No tak z naturą się nie wygra tak już jest , co ma być to będzie :slight_smile:

Też tak uważam , rzadko jest tak że jest tak jak się chce :slightly_smiling_face:

A u mnie na odwrót , jeśli zdecydowałabym się na drugie to będę manifestować synka . Ale narazie nawet drugie mi przez myśl nie przechodzi .

A może kalendarz chiński ? Sprawdzaliście kiedyś ?