Wychodzę z tego samego zdania, no chyba że będzie to dziewczynka to z ubrankami gorzej
Oooo mega słabo z tą dziurą ale mi też się tak kiedyś zdarzyło
A to ja często tak mam że przegapię , że mam oddać coś i jest za późno
Też tak mam
i później leży to nie potrzebne . Ostatnio dość staram się oddać na czas ale nie zawsze się udaje . Najgorzej z butami bo zajmuje to jednak miejsce . Na vinted wystawiam ale nie zawsze odrazu się sprzedaje ![]()
Ale najgorsze, jak się jest na tym stratny
Jeszcze nie u mnie dopiero 11 tydzień ![]()
Ooo , a intuicja ci kogo podpowiada ![]()
Trzeba się z tym liczyć, no ale nie jest tak źle ![]()
Mi intuicja podpowiadała dziewczynkę a jest chłopiec , także z tym różnie
ale moje innym się sprawdza
Ja też miałam w głowie cały czas dziewczynkę
ale po pierwszym USG jak potwierdziliśmy ciążę pojechałam wybrać bransoletkę i tam wtedy mnie natchnęło że to na pewno będzie chłopiec ![]()
No właśnie , także przeczucia mogą się mylic . Mój też cały czas myślał że będzie dziewczynka nie mógł uwierzyć jak mu powiedziałam że chłopiec . Był w mega szoku .
A ja od początku czułam, że chlopiec ale bardzo chciałam dziewczynkę i sobie wmawiałam, że może jednak. No i mamy synka ![]()
U niektórych się sprawdza a u niektórych nie . Najważniejsze żeby było zdrowe a płeć to już swoją drogą . Ale jakoś chłopców jest jakoś więcej . Przynajmniej kogo pytam to każdy ma chłopca i wogole taki wysyp kobiet w ciąży w moim otoczeniu ![]()
To u nas były w rodzinie dziewczynki i cały czas sądziłam że będę miała dziewczynkę i nawet nie będąc w ciąży już wiedziałam jak dam na imię …. A potem się okazało że to jednak chłopiec będzie. Do dziś jesteśmy z mężem w szoku że jest to chłopiec ….
Taki psikus ![]()
chyba jednak nie ma co brać pod uwagę że w rodzinie dziewczynki to też tak cały czas będzie ![]()
czyli pierwszy chłopiec w rodzinie ?
Mój też miał dla dziewczynki imię , cały czas tylko o dziewczynce mówił. Nie wiedział innej opcji a tu też ma niespodziankę . Teraz też już się cieszy , musiał sobie to jakoś przetrawić ![]()
Ja do samego końca liczyłam że może wyjdzie dziewczynka ![]()
Że to będzie dziewczynka i tak czuję ![]()
@Mom_of_3 kiedyś to była taka kinderniespodzianka dopiero jak rodziły kobiety dowiedziały się co będzie ![]()
W sumie to już nie ale tak było. U męża siostry dwie, ja mam dwie siostry. Siostra córę urodziła a potem chłopca i męża siostra też chłopca i teraz my chłopca więc przełamaliśmy to i będą chłopcy
Jakby nie patrzeć to zawsze 50/50 szans. Oczywiście, że najważniejsze zdrówko malucha ale poznanie płci to zawsze taki ekscytujący i wzruszający moment.
Dokładnie. Ja miałam drugą ciążę tak inną od pierwszej że byłam po stokroć przekonana, że będzie chłopak i nie będę kłamać, że bardzo byłam rozczarowana jak usłyszałam, że druga dziewczyna, a teraz jednak się cieszę, że są dwie dziewczynki