Ja też nagrywam wszystkie droższe rzeczy , jedyny sposób na te oszustwa
Ja to uwielbiam jak na przykład ludzie piszą bardzo dobre bez wad i właśnie są dziury plamy No super stan bardzo dobry. A najbardziej kisnę jak czytam stan nowy bez matki a w opisie ubrane dwa razy ![]()
![]()
![]()
@Karolinnna no właśnie sama rzecz nie kosztuje tak dużo a dość że płacisz za przesyłkę to jeszcze samemu trzeba płacić wysyłkę. Więc moim zdaniem też nie opłaca się . Wolę już wystawić i sprzedać ![]()
@Anetteso_gmail.com o tak zgodzę się z tym , też na to patrzę . Nie raz mają źle napisane , więc odrazu nawet nie zamawiam od takiej osoby bo to już jest podejrzane ![]()
Dałam naklejki , także zobaczymy czy kurierzy będą delikatnie traktować
.
@Anetteso_gmail.com no dlatego tak ludzie robią i miałam wystawione kilka rzeczy z metkami , a pytania szły czy mają wady . I sobie myślałam po co Ci ludzie piszą , skoro zaznaczone „nowe z metką „. Ale no dużo jest taki właśnie perełek , że zaznaczają nowe , a posiada wady.
Bardzo duzo osob nie czyta opisow ,dlatego tak robia
kategoria “nowe bez metki” to w ogole najczesniej zwykle oszustwo bo zazwyczaj to nie jest nowe tylko "jak nowe "
No właśnie mnie też zniechęca to że jak policzysz kwotę za ubranie plus przesyłkę to wychodzi czasem drożej niż jakby się kupiło nowe
Oby wszystko było dobrze
z kurierami to różnie ![]()
Też na to patrzę , przeliczam i przeważnie nie opłaca się . Jeszcze zauważyłam że przesyłka to paczkomatu InPost poszła w górę koło 9 zł u mnie chyba że to zależy tak daleko ma , nie wiem .
Tak ja właśnie ostatnio szukałam jakiś klocków czy coś i z wysyłką to dramat wychodziło jak w sklepem
Te przesyłki na prawdę czasami takie drogie i się nie opłaca
Ja też dla kuzynki na prezent będę miała , już kilka rzeczy ode mnie testowała i kilka opinii od niej dostałam ![]()
![]()
Takie opinie są najlepsze
Ma trójkę dzieci, to ma na kim testować ![]()
![]()
No i super u mnie w brzuchu jeszcze jest mała testerka a wiadomo ja wszystkich rzeczy nie przetestuje bo jak mam czegoś nadmiar to wolę dać komuś z rodziny jako prezent ale niech mi opinię napisze😄
A już znasz płeć ? 🩵🩷?
To wiadomo , lepiej dać komuś i się przyda a opinie ducrde mieć od różnych mam
To ja w rodzinie nie mam już (albo narazie) osób które mają małe dzieci ale jak czegoś nie będę potrzebować to albo zrobię paczkę i dam do domu samotnej matki albo część zostawiam bo może będę jeszcze miała bobo
Te produkty dla dzieci przecież sie nie przeterminują, dla drugiego bobo jak najbardziej ![]()
Wiesz co ale ja sama kupiłam coś ze sklepu później czas na zwrot się skończył a później patrzę pod pachą wielka dziura
@JoannaMP da to mnie to drażni bo mi się nieraz zdarza, a technicznie nawet nie mi tylko po prostu moja starsza uwielbia pierwsze co robić to obcinać metki bo ona tak nam pomaga. A później jest problem że nie ma jak tego zwrócić
Ja też tak myślę aby zostawić coś jeszcze , a talerzyków u nas to starszy syn używa . ![]()
![]()
![]()