Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (maj 2026)

Oo a ja jeszcze w sklepie nie widzialam ich :frowning: wlasnie tylko na ig w relacjach udostępnionych przez Lovi . Jaki sklep ?

Hahaha twoje memy są zawsze w punkt :rofl::rofl:
No nic czekamy dalej może w końcu się pojawią

Już późno a w aplikacji nic nie wskoczyło i na email też żadnej informacji nie wysłali :wink::woman_shrugging:t2: czekamy nadal :star_struck:

Wydaje mi się że wczoraj mogły być spakowane ale kurier nie wziął i może jutro będą :smiley: bardzo na to liczę. Dawno na nic tak nie czekałam

1 polubienie

Ja tak samo czekam na wymianę smoczków u córeczki i idealnie by nam się przydały .

Wcześniej pisałyście że przeważnie są wysyłane w czwartek a w piątek. Już są u was :laughing: ciekawe co dzień pokaże :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

1 polubienie

No specjalnie tu zajrzałam czy może macie już w aplikacji że nadane bo u mnie też cisza :shushing_face: ale nas trzymają w tym miesiącu z cierpliwością :blush::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::blush::blush: im dłużej czekane to bardziej będzie cieszyć . A może wyniki za to będą szybko :cherry_blossom::shushing_face::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::blush: @LOVI_Redakcja 🩷

1 polubienie

W Smyku widziałam, ale tym dużym

Aaa , u mnie niestety nie ma smyka :frowning: najblizszy 80 km , wiec na zywo musze poczekac na paczuche , albo delektowac sie zdjeciami na ig :sweat_smile:

1 polubienie

Paczka mi się pojawiła w qpce

3 polubienia

Właśnie już pisaliśmy gdzieś w jakimś wątku :smiling_face_with_three_hearts: ale super :blush::smiling_face:

Mi też już jest w przygotowaniu , super :raised_hands: jutro będą u nas :shushing_face::wink:

Już się każdy nie może doczekać :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Czekam razem z Wami :grin:

W końcu będą jutro :face_with_peeking_eye: to teraz jak długo będziemy czekać na wyniki za czerwiec :joy:

2 polubienia

No jestem ciapała kolorów tych smoczków no i czekam z niecierpliwością na kubeczek :blue_heart::muscle:

2 polubienia

Ja już wyczekuje , ciągle odświeżam czy może już są :crazy_face:

No ciekawe ciekawe :face_holding_back_tears::heart_eyes: ja bym chciała tak te buteleczki :face_holding_back_tears: a podgrzewaczem też bym nie pogardziła :laughing::laughing:

1 polubienie

Ja mam ten podgrzewacz i teraz dostanę drugi ale akurat robię wielką paczuche dla mojej szwagierki na babyshower , dla niej każdy grosz się liczy bo jest na kredycie więc chciałam jej jakoś pomóc , sama czekam na swojego maluszka ale niektorymi rzeczami będę mogła się podzielić żeby się nie dublowały :smiley:

1 polubienie

No pewnie że tak :face_holding_back_tears::heart_eyes: szwagierka na pewno się ucieszy z takich produktów :heart_eyes:

1 polubienie