Taaak, super zestaw dla mamusiek w ciąży i karmiących
@Karolinnna jeszcze nic nie ma , ale na pewno niedługo nadadzą ![]()
Mega fajnie to wygląda na tych skoczkach ![]()
Niestety nadal informacji brak i obawiam się że dzisiaj już nie wyjdzie
Szkodaa ![]()
Czasami o 20 byla wiadomosc ze kurier odebral paczke
Ale wcześniej przychodził E-mail że została nadana paczka z jakieś firmy
No to prawda moze jeszcse przyjdzie godzina jeszcze mloda ![]()
![]()
Na pewno się doczekamy
ale chciałabym już zobaczyć te piękne kolorki
Dokładnie;) i jak na złość radość z wygranej bo akurat córka już miała dwa smoczki przygryzione i ma jeden jakiś mały i nie kupowałam bo myślałam że przyjdą szybko a tu mam;) ale czekamy niecierpliwie , może już jutro będą u nas, bo jak nie to dop w poniedziałek;/
Ja raz miałam paczkę bez maila. Co ciekawe kurier o 7 rano napisał że będzie u mnie z paczką a koło 8 miałam w aplikacji że jest wydana do doręczenia. Wcześniej jej nie widziałam w apce
Mam te smoczki wygrałam w konkursie sa piękne synek już jednego nie chce oddać spodobał mu się kochamy smoczki od koci mamy inny model i jest z nami od 1 dnia życia a te są nowością dla nas ale też się sprawdza coś tak czuję
Ja miałam taką nadzieję, że wyślą dzisiaj ![]()
![]()
![]()
Może jeszcze zdążą wysłać . ![]()
Ja bardzo liczę że jutro będą, kiedyś w jakimś sklepie internetowym pani z obsługi mówiła że czasami kurier jak się spieszy to nie skanuje paczek które zabiera i są dopiero skanowane w magazynie centralnym. Licze że jutro będą paczuchy u nas ![]()
Kiedyś na pewno będą ![]()
Hahaha , ale to zawsze tak jest
im bardziej sie na cos czeka tym dluzej to trwa . Nie moge sie doczekac tych pięknych kolorowych nowosci . Widzialam na relacjach jakie sa boskie na zywo i tak bardzo chce je juz miec w lapkach
Ja już dzisiaj w sklepie stałam nad nimi i tak się zastanawiałam kupić czy nie kupić No ale mam dostać na testy…
Ja już miesiąc temu nie wytrzymałam i kupiłam te niebieskie
akurat dotrą jak będę musiała wymienić na nowe ![]()