Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (maj 2026)

Z Lovi. Wiesz co w zeszłym tygodniu w czwartek był konkurs na ich Facebooku gdzie do wygrania była butelka mamafeel i ja ją wygrałam. Po prostu nie przeczuwam że tak szybko wyślą rzeczy konkursowe

1 polubienie

No wlansie bardzo szybciutko ta wygrana Ci idzie :face_with_peeking_eye: jeszcze maiłam cicha nadzieje a tu klops :innocent::joy:

@Anetteso_gmail.com i co to tam Ci przyszło ? Czy zostałaś wybrana i jako jedyna otrzymałaś smoczki :joy: czy to jednak wygrana :wink:

To chyba jednak o nas zapomnieli :see_no_evil:

1 polubienie

Jak mi powiedziałyście że wy nie dostałyście powiadomień To moja druga reakcja była aha czyli wygrana w konkursie z Instagrama No i tqk jak przeczuwałam butelka mamafeel :wink:

@magdallenka08971 zaraz będą podawać wyniki za czerwiec bo dzisiaj ostatni dzień a tu szok paczek nie ma

1 polubienie

Dostaniemy za maj i czerwiec równocześnie :joy:. Mój narzeczony ostatnio się śmiał, że smoczki na pewno przyjdą zanim się drugie dziecko urodzi

1 polubienie

No to może tym razem wyniki będą później :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Drogie mamy, OGROMNIE przepraszamy za opóźnienia w nadaniu nagród. Jutro wszystkie paczki powinny zostać nadane :raised_hands:

12 polubień

Cieszę się :slight_smile: to prawie jak w Dzień Dziecka bo to będzie 1szy dzień mca więc podwójna radość jesli chodzi o mnie :ok_hand::ok_hand:

U mnie nic nadal nie ma :face_holding_back_tears:

Aaa dziękujemy za informacje 🩷 dopiero doczytałam :smiling_face:

Super dziekujemy :wink: wybaczamy opóźnienie hihi

1 polubienie

Dziewczyny ale będziecie miały radość jak takie wyczekane paczuchy :grin:

Zdarza się każdemu. Po prostu my już jesteśmy mega niecierpliwe bo te smoczki są takie piękne

2 polubienia

Super , już nie mogę się doczekać :smiling_face:

Nic się nie dzieje. Najważniejsze że do nas dotrą w tym tygodniu :star_struck:

Dziękujemy za informacje :smiling_face_with_three_hearts::heart:

A widzieliście co będzie do testów w lipcu

1 polubienie

Są przepiękne zarówno dla dziewczynki jak i dla chłopca. Co prawda mamy na pokładzie 16to miesięcznego synka już odsmoczkowanego, ale w drodze jest drugie dzieciątko i z chcecie byśmy testowali. Synek również lovi prime używał. :heart::cherry_blossom:

Czy macie już nadane paczki ?:laughing:
Przeważnie koło 10-11 przychodziło mi powiadomienie że jest nadane