Z Lovi. Wiesz co w zeszłym tygodniu w czwartek był konkurs na ich Facebooku gdzie do wygrania była butelka mamafeel i ja ją wygrałam. Po prostu nie przeczuwam że tak szybko wyślą rzeczy konkursowe
No wlansie bardzo szybciutko ta wygrana Ci idzie
jeszcze maiłam cicha nadzieje a tu klops ![]()
![]()
@Anetteso_gmail.com i co to tam Ci przyszło ? Czy zostałaś wybrana i jako jedyna otrzymałaś smoczki
czy to jednak wygrana ![]()
To chyba jednak o nas zapomnieli ![]()
Jak mi powiedziałyście że wy nie dostałyście powiadomień To moja druga reakcja była aha czyli wygrana w konkursie z Instagrama No i tqk jak przeczuwałam butelka mamafeel ![]()
@magdallenka08971 zaraz będą podawać wyniki za czerwiec bo dzisiaj ostatni dzień a tu szok paczek nie ma
Dostaniemy za maj i czerwiec równocześnie
. Mój narzeczony ostatnio się śmiał, że smoczki na pewno przyjdą zanim się drugie dziecko urodzi
No to może tym razem wyniki będą później ![]()
![]()
Drogie mamy, OGROMNIE przepraszamy za opóźnienia w nadaniu nagród. Jutro wszystkie paczki powinny zostać nadane ![]()
Cieszę się
to prawie jak w Dzień Dziecka bo to będzie 1szy dzień mca więc podwójna radość jesli chodzi o mnie ![]()
![]()
U mnie nic nadal nie ma ![]()
Aaa dziękujemy za informacje 🩷 dopiero doczytałam ![]()
Super dziekujemy
wybaczamy opóźnienie hihi
Dziewczyny ale będziecie miały radość jak takie wyczekane paczuchy ![]()
Zdarza się każdemu. Po prostu my już jesteśmy mega niecierpliwe bo te smoczki są takie piękne
Super , już nie mogę się doczekać ![]()
Nic się nie dzieje. Najważniejsze że do nas dotrą w tym tygodniu ![]()
Dziękujemy za informacje ![]()
![]()
Są przepiękne zarówno dla dziewczynki jak i dla chłopca. Co prawda mamy na pokładzie 16to miesięcznego synka już odsmoczkowanego, ale w drodze jest drugie dzieciątko i z chcecie byśmy testowali. Synek również lovi prime używał. ![]()
![]()
Czy macie już nadane paczki ?![]()
Przeważnie koło 10-11 przychodziło mi powiadomienie że jest nadane