Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (maj 2026)

Na pewno doceni taki gest z praktycznymi prezentami :star_struck::star_struck::grin:

Wiem że będzie jej ciężko i tak cała wyprawka kosztuje naprawdę sporo a ona cały kredyt na siebie ma , jej partner myślę coś pomoże jej w razie co spłacać qlbo chociaż będzie kupować rzeczy dla dziecka bo sama sobie nie poradzi :neutral_face: ja jej wszystkiego nie oddam bo jednak sama będę mieć jeszcze maluszka

1 polubienie

Myślenie i tak doceni każdą pomoc. Bo jeśli ktoś potrzebuje rzeczy a dostanie cokolwiek to jednak jest to już duża pomoc.

Napewno bo jednak te wszystkie sprzęty bardzo dużo kosztują, chociaż mówiła że będzie szukać z drugiej ręki rzeczy ale fjnie mieć coś nowego jednak. Ja na początku dużo rzeczy szukałam na vintedzie ale jak coś mi wpadło w oko to musiałam to kupić a te rzeczy z vintedu do rodziców zawoziłam żeby nie wozić do nich wszystkich rzeczy.

Ja też sporo rzeczy miałam z drugiej ręki …… bo to jednak wszystko kosztuje…. Ale fajnie mieć nowe to oczywiste

Zawsze to coś mniej :face_holding_back_tears: ja się ucieszyłam jak dostalam od koleżanki pancake pamerosow i próbki herbatek na laktację czy kompleksy multimum :face_holding_back_tears:
A ty jak jej dasz takie konkretniejsze produkty to na prawdę wielka ulga później

1 polubienie

Ja się zawsze cieszyłam z tych małych rzeczy

To zawsze jakaś radość jest

Chce zrobić jej niespodziankę tylko najlepsze że nie mam gdzie tego wszystkiego gromadzić bo sama gromadzę kolejną wyprawkę dla dziecka.

Bo naprawdę warto z drugiej ręki, mnóstwo tych rzeczy jest nie zniszczona bo tak krótko się używa czy nosi ubranka itd :wink: ja też miałam mnóstwo używane właśnie, co prawda u nas krążyło dużo rzeczy w rodzinie, ciuszkow np, innych rzeczy z wyprawki dużo dostałam od siostry więc naprawdę to jest spora oszczędność :wink:

To ja właśnie część miałam od siostry bo odkupiłam a część pozyskam na grupie fb oddam za darmo. Ubranka miałam głównie nowe bo wszyscy dookoła kupowali i ja też od czasu do czasu na promce fajne rzeczy znalazłam

I to super sprawa bo tak wszystko od podstaw kupić nowe to stworzyłoby nie mały wydatek a tak i dla środowiska lepiej i dla portfela lżej :stuck_out_tongue_winking_eye: same plusy :grin:

Oj tak ja też zawsze szukam na vintedzie spoto rzeczy czasami i pampersy sprzedają za grosze

1 polubienie

To ja częściej na fb widzę, na jakiś grupach

No ja nie kupuje na Vinted. I w ogóle używanych rzeczy nie kupuję. Jak już używane mam to w ramach grupy oddam za darmo na fb. Ubranka używane wierciła raz i połowę wywaliłam więc raczej mam nowe, ale to wynika z tego że dużo dostaje i dużo kupuje za bezcen więc akurat mam nowe

1 polubienie

Takie koleżanki to skarb!:grinning::heart:

Też teraz nie kupuje na vinted , jedynie sprzedaje . Kilka razy udało mi się coś kupić dla maluszka ale tak to też nie ma nic takiego albo cenowo nie opłaca się. Teraz właśnie te promki były , w nie których dalej są . To można skupić za fajna cenę :slightly_smiling_face:też sporo już dostałam nowych rzeczy od osób których nie będzie jak już urodzę a jeszcze pewnie dostanę po narodzinach więc chyba nie będę tak szaleć z kupowaniem :sweat_smile: bardziej właśnie muszę kupić jakieś butelki i inne rzeczy bo z takich rzeczy nie mam .
Ale jak widzę jakieś ciuszki słodkie na stronie to tylko zamawialabym maskara :heart_eyes::heart_eyes:

Ale minted też mnie zniechęcił przez te oszustwa ludzi którzy kombinują. Zwłaszcza jak się sprzedaje a potem odbierają robią zdjęcie w AI ze coś jest poniszczone i inter oddaje im kasę. Jakoś te sytuacje mnie skutecznie zniechęcily

1 polubienie

No mnie tak samo . I sprzedawać i kupować strach

1 polubienie

A to takiej sytuacji nie miałam nigdy . Ja miałam nieraz tak że ciuszki na zdj ok a jak przyszły to nie były to bardzo dobry stan albo nowe. Nie wracałam bo szkoda nerwów . Dlatego wolę kupować normalnie już :slightly_smiling_face: