Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (maj 2026)

Ja jestem tu i na canpolu , turaj później dołączyłam jak dziewczyny pisały tam z forum że są na lovi także wiec i ja zajrzałam tutaj , ale zauważyłam sporo mam które są i tu i tam.

1 polubienie

No dokładnie. Ja najpierw byłam tu a potem jakoś zajrzałam tam bo dziewczyny pisały tu i też zobaczyłam że te same dziewczyny są ty i tam :grin:

Ja wiedziałam o forum Lovi zaczęłam tutaj być A później dziś na Instagramie przypadkiem dowiedziałam się o forum Canpola.

1 polubienie

Zajrzę też tam w wolnym czasie, może też ciekawych rzeczy się jakiś dowiem :smiling_face: aczkolwiek nie wiem czy to dobry pomysł, bo ja usiądę z telefonem to dwie godziny będę siedzieć i czytać :rofl:

Ja jestem tylko tutaj i na tym sie zatrzymam :slight_smile: podejrzewam ze na tych wszystkich forach jest to samo…

Na canpolu dzieje się 10 razy więcej, więc dwie godziny to za mało :sweat_smile::laughing:

4 polubienia

Dokladnie tam mam wrazenie dyskusja non stop

Temat za tematem :joy: ale tu niektóre tematy są inne niż tam :roll_eyes: tu też bądźcie aktywne :pleading_face:

2 polubienia

Oczywiście nie uciekamy stad :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Też to zauważyłam

1 polubienie

Ciężko tam się odkopać po kilku godzinach nieobecności . W tym miesiącu to naprawdę się tam dzieje .

1 polubienie

Za to tu jest taki luz i spokój :joy:

To juz nie dla mnie takie forum :see_no_evil: ja to wchodze rano i wieczorem a sa dni co wgl nie wchodze :see_no_evil:

Tam to jest jeden wielki absurd temat za tematem zmienia się xkrotnie ale jest dużo ciekawych polecajek

Zdecydowanie! To jest jak ogień i woda, lovi to woda a Canpol to ogień :sweat_smile::laughing:

1 polubienie

Ale taki chill też jest ważny :laughing: gdyby tu się działo tyle co tam to bym nie wyrobiła :laughing:

1 polubienie

No ja ostatnio nie wyrabiam i rzadziej tu bywam. Ale
staram się być z raz dziennie

1 polubienie

Ja też trochę mniej, życie na wsi mnie pochłonęło, a i synek coraz więcej uwagi wymaga :smiling_face:

1 polubienie

Ja nadrabiam wieczorem i w dzien jak mam czas :grinning:

1 polubienie

Ja najczęściej też wieczorem ale ostatnio coraz mniej czasu :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::sweat_smile: