Hahah chyba tylko lovi dlatego nawet podobne poty mają na jednej i drugiej grupie jak zauwazysz , że tematy pojawiają się identyczne .
W sumie fakt
było to zastanawiające ale nie zgłębiałam tematu ![]()
Ja kiedyś też myślałam że yo są dwie różne firmy , tu na forum się dowiedziałam ![]()
Dobrze że mówisz
to dlaczego te nagrody są wysyłane w takich długich odstępach czasowych ![]()
Pewnie dlatego , że mimo iż to te same firmy to zupełnie inne osoby odpowiadają za wysyłkę i jakoś inaczej to funkcjonuje. Bynajmniej tak mi się wydaje .
Taak, siedziba firmy jest na tej samej ulicy, ale za koordynację odpowiada kto inny ![]()
Ciekawe czy dzisiaj będą nadane, bo przeważnie były w czwartki
A dziaiaj piatek ? Mysle ze chyba dopiero w przyszłym tygodniu
Jeju myślałam , że to dzisiaj czwartek jest ![]()
![]()
Ja jakoś w swoim tygodniu zapomniałam o poniedziałku ![]()
to cię rozumiem haha
Tak ten czas szybko leci, że niewiadomo jaki to dzień ![]()
![]()
Mnie zawsze zastanawiało że w sumie dziewczyny z tego forum też są na tamtym a jako się o tym nie mówi i porusza te same zduplikowane tematy ….(pisze o tych co są tworzone przez kogoś) i są te same odpowiedzi bo są praktycznie te same mamy ![]()
Po wypowiedzeniach coś podejrzewałam ale co tu się odzywać
trzeba i tak być aktywnym tu i tu ![]()
![]()
A to ja nawet nie wiedzialamnze canpol ma tez forum ![]()
Ja na Lovi trafilam przez przypadek… jak bylam w ciazy to szukalam informacji na temat choroby i wyskaczyl mi watek o plamkach na ciele i wlasnie watek byl na lovi… zalozylam konto i tak tu jestem ![]()
Chyba masz rację ![]()
To czekamy dalej ![]()
Ja tam lubię paczki niespodzianki hihi
zamówiłam sobie rzeczy do szpitala i jakieś butelki to na pewno w przyszłym tygodniu dostanę paczkę
z
Powiadają, że cierpliwość jest cnotą. Także pielęgnujmy w sobie.
Nie są wszystkie te same mamy , a skoro jest taka możliwość można zadać pytanie to samo w różnych miejscach
No nie wszystkie są ale przeważająco ilość jednak jest na obu ![]()