Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (maj 2026)

Na razie jesczcze nie ma żadnej informacji :smiley:

Narazie jeszcze cały czas czekamy :smiley:

A ja kompletuję nową wyprawkę więc każdy rozmiar będzie mi potrzebny :grinning: na nowo zbieram wszytkie rzeczy taki zestaw smoczków to zapasy na cały okres niemowlaka :smiling_face_with_three_hearts:

To tak jak ja! :face_holding_back_tears: a na ten zestaw z tego miesiąca też nie będę narzekać :face_holding_back_tears: bo się wszystko przyda przy maluszku :heart_eyes:

1 polubienie

Nie póki co cisza :slight_smile:

U nas też puki co cisza …a tak wyczekuje bo córka już dwa ostatnie smoczki przegryzła i już ma dziurki i popękane smoczki…i z każdym dniem są coraz gorsze :face_with_peeking_eye: i już mówię córeczce że niedługo będą nowe m…więc czekamy z niecierpliwością :laughing:

Hihi dokładnie:) już bym miała poukładane w pudełeczkach :face_holding_back_tears: w piątek już mam nadzieję że będę mieć komodę :face_with_peeking_eye: bo zrobiłam taki bałagan w jednym pokoju :joy: wszystko do niego ląduje i nawet nie wiem co mam ;/

1 polubienie

Czy przyszło do was powiadomienie od Gls ? Cyz jakaś inna paczuszka do mnie jedzie

Ja nie mam nic :slight_smile: czekam cierpliwie :wink:

Czyli to jednak nie to :sweat_smile:

1 polubienie

Ja też już siedzę jak na szpilkach :sweat_smile:. Córka ostatnio chora była i już jak najszybciej chce wymienić jej te smoczki.

A tak nie masz napisane co idzie ? :slight_smile:

1 polubienie

Nazwa jakieś firmy :sweat_smile: myslam że to lovi , zobaczę jak mi przyjdzie co to może coś z Vinted jak ostatnio :joy::unamused:

1 polubienie

Aaaah ja nadal nic nie mam :frowning:

No dość późno są te paczuszki wysyłane :sweat_smile: spodziewałam się gdzieś do tygodnia od ogłoszenia wyników :face_holding_back_tears: ale to niiic :innocent:

Jak będziesz szło od lovi to w Gls będziesz miała nadawcę : Canpol :smile:

Ooo to nie wiedziałam :thinking: lovi jest jakimś odłamem Canpolu ?

Tak jest :smile: lovi to marka która należy do canpola :smile:

1 polubienie

Tak właśnie myślałam jak się zarejestrowałam na forum canpola. Myślę to nie przypadek, miałam sprawdzić w Google ale zapomniałam ale już wiem, dzięki za info :sweat_smile:

1 polubienie

No to człowiek się uczy całe życie :joy: czy Canpol ma dużo takich odłamków :joy:

1 polubienie