Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (luty 2026)

Też właśnie ściągnęłam nie wyobrażam sobie dostać takiego alertu np w jakieś święto czy coś jak sklep zamknięty a w domu tylko mleko wycofane :person_facepalming:

2 polubienia

Row Ci bardzo dziękuję :wink::blush:

Świetne zestawiki.:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

W tej aplikacji pojawiają sie wszystkie artykuły jakie
sa wycofywane?

Warto dołączyć na jakąś lokalną matkową grupę na facebooku, myślę że zawsze któraś by poratowała w takiej sytuacji :blush:

Apteki też mają dyżury w niedzielę i święta więc coś byś pewnie mogła kupić w razie W

Mam nadzieję że jednak nie będzie takiej potrzeby :smiling_face: ale dziękuję za rady @Mila22 @Michaska

1 polubienie

Jakaś masakra

Nie wygląda to ciekawie :flushed:

Szok… ile tego jest :anguished:

1 polubienie

Za granicą też są i jakieś zgony też były :smiling_face_with_tear: we Francji

1 polubienie

Straszne to jest, my mieliśmy być na tym Bebilon advance ale mała źle tolerowała przy zmianie na 2 chcieliśmy iść w profutura ale też zwracała. Teraz się zastanawiam bo jesteśmy na comfort a od wczoraj młoda ma bóle brzuszka i nie wiem czy to kwestia kaszki nowej kiwi czy mleka :frowning:

No to niedawno tutaj był post że dziecko odrzuca mleko po rozszerzaniu diety i było myślę że kwestia rozszerzenia diety moja przyjaciółka miała to samo a okazało się że miała tą treflną partię mleka

Niebieskie, zielone, chłopięce mamy już za sobą. Teraz w końcu możemy kupować sukienki, gumeczki, w kwiatuszki i różowe zastawy :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Też to widziałam , ta marka mleka napewno upadnie już nikt nie zaryzykuje chyba zakupem tu jakiegoś produktu

No jest taka panika na tych wszystkich forach internetowych z jednej strony się nie dziwię z drugiej strony to wszystko jest kwestia tylko kilku partii a przecież tych partii jest tyle.

A czytałam ciekawy post dlaczego głównie chodzi o mleko 1.

Idealnie na rozszerzenie diety ! Zaczynamy w marcu narazie zaopatrzyłam się już w łyżeczki od Lovi :slight_smile:
Wyglądają świetnie są miłe w dotyku u z fajnego materiału :slight_smile: kształt o taki jaki mi chodziło na sam początek czyli praktycznie płaski co ułatwi pierwsze próby karmienia by nie używać łyżeczki o klasycznym kształcie gdyż może być ona bardziej problematyczna dla :baby:

No ja np nie zaryzykuję i już nie kupię na pewno tego mleka , chociaż się nawet to zamieszanie zakończy , bała bym się ryzykować

Tak, te luluzeczki są super. Odkąd zaczęłam nimi karmić mojego maluszka to tylko nimi karmię. Mój synek ładnie ściąga z niej jedzenie

Ale tam są różne mleka bo i Bebiko, Bebilon i NAN

1 polubienie