Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (luty 2026)

Rozszerzanie diety jeszcze przed Wami? :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Bardzo dziękujemy :heart:

1 polubienie

Tak :smiling_face: wszytko przed nami . Tak że zestaw idealny :star_struck:

Piękne są te kolory :heart:

Takie sytuacje wgl nie powinny się zdarzać!

Ooo mega :slight_smile: pudrowy <3

Dziękujemy, że pamiętasz o nowych użytkownika :heart_eyes: ceni się takie podejście :kissing_heart:

2 polubienia

@ewelkar899_wp.pl Dokladnie, moze wiecej kontroli jest przez to ze zaczęły sie pojawiać te wadliwe partie :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Nie wiem czy jesteście na grupach o mleku modyfikowanym ale teraz to po prostu zaczyna się coraz więcej pytań na jakie mleko jest najbezpieczniejszej przejść

Tak, widziałam tragedia :frowning: hipp wydał nawet oświadczenie że jego mleka są bezpieczne bo ma europejskiego dostawcę oleju ara. My dalej jesteśmy na Nan, musieliśmy zmienić z supreme pro na expert pro ha przez podejrzenie alergii na BMK ale synkowi nie smakuje nowe mleko :frowning: ale widzę że przez te afery z mlekami co chwilę jest problem z dostępnością innych mlek - przynajmniej w doz co chwilę jest jakieś niedostępne a jednak w taką pogodę wolę odbierać mm z apteki niż z paczkomatu

Kurczę, ciekawe czy to już koniec z tym czy będę jeszcze kolejne partie wycofane

Tak widziałam :roll_eyes::roll_eyes: strach jest wśród mam .

1 polubienie

Piękny zestaw, mój głodomorek chętnie by przetestował :heart_eyes:

I kolejne mleka :frowning:

Bebilon i bebiko. Około 13 mlek

Szok normalnie , trzeba sprawdzać ciągle na bieżąco .

ALERT

Na razie nie widzę zagęszczacza, ale obawiam się czy on się nie pojawi

1 polubienie

Dziewczyny a co to za aplikacje macie?

OAlert, tu są alerty o wszystkich produktach wycofanych :slight_smile: no ale niestety ostatnio mm królują w tej apce :frowning:

2 polubienia

Dziękuję za informację , już ściągam te aplikację

1 polubienie