Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (luty 2026)

Piękny zestaw! Aktualnie jesteśmy na etapie rozszerzania diety z synkiem i z chęcią bym przetestowała :heart_eyes:

Najlepsze produkty do testowania :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

Śliczne zestawy, super nagrody! :star_struck: :heart_eyes:
Mamy jeden taki Lovi zestawik, super nam się sprawdza w RD :grin: więc na pewno nie zaszkodziłby kolejny, tak na podmiankę, gdy pierwszy akurat mył by się w zmywarce :stuck_out_tongue_winking_eye::smiley:

Mamy ten smoczek i bardzo go lubimy. Mała od razu go zaakceptowała. Co do reszty to jeszcze nie mieliśmy okazji testować, bo Mała ma dopiero
7 tygodni. Zestawy śliczne ale rzeczywiście przydałby się większy wybór kolorystyczny. W końcu to dzieci.

1 polubienie

Zestawy super :heart: u mnie mlkdszy jak i starsze dzieci lubieja jesc z tych talerzy :slight_smile: oraz pic z kunkunkkw co sa w zestawie do talerzy :slight_smile:

Smoczek prime to ulubiony smoczek synka, co chwilę dokupujemy kolejne :slight_smile: mamy też kilka innych smoczków, ale synek akceptuje tylko prime

Moj synek rzadko używa smoczków ale prime lubi zwłaszcza na spacerach i w aucie

Super zestaw na pewno sprawdzi się przy rozszerzaniu diety. Bardzo jestem ciekawa kubka, wydaje się świetnym narzędziem do nauki samodzielnego picia :heart_eyes: :star_struck:

Właśnie poczytałam o kubku wydaje się być naprawdę fajny.

Coś idealnie dla nas.

Łał super akurat rozpoczynamy przygode z rozszerzaniem diety naszej malutkiej :heart_eyes:

Mi się bardzo podobają te kolory smoczków :star_struck::star_struck::heart:

ALERT
KOLEJNE PARTIE MLEKA NAN

4 polubienia

Dobrze , że wrzucacie te informacje .
Szok…

2 polubienia

Kurcze coraz wiecej tych przypadkow z mlekiem ;/

3 polubienia

No masakra… ciągle coś

1 polubienie

Dokładnie, co chwilę informacja o kolejnym mleku modyfikowanym… Nie rozumiem jak takie mleko może wyjść z fabryki bez przebadania przed opuszczeniem linii produkcyjnej. Przecież to są Maleństwa, powinny być wyjątkowo chronione…

2 polubienia

Pewnie produkują w tych samych fabrykach i używaja tych samych składników.
Ja też słyszałam o gerberkach ze wykryto metale ciężkie. Muszę to poszukać

1 polubienie

Bardzo się cieszymy :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

Wspaniale, że jesteś zadowolona :heart_eyes: :revolving_hearts:

1 polubienie