Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (luty 2026)

Drogie mamy , nowy miesiąc oznacza nowe nagrody do wygrania!
W lutym testujemy super zestaw na początek przygody z rozszerzaniem diety: kubeczki, naczynia, śliniaki i łyżeczki. Dodatkowo smoczki Prime :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

Poznaj kubek LOVI Genius Kubek treningowy LOVI Genius 150 ml Nude

Jak Wam się podobają nagrody? :raised_hands:

26 polubień

Uwielbiam te kubki :heart: naprawde sa genialne ! Nie sposziewalam sie ze mlody tak szybko ogarnie jak sie pije :heart:
Uwazam ze to dobrze ze znowu jest taki zestaw bo jest duzo nowych uzytkowniczek ktore maja szanse na testy.

Zaluje tylko ze znowu te same kolory, juz w innym watku poruszalysmy temat ze kiedys byly kolory granola( brazowy) buraczkowy i turkusowy i te zestawy byly z malymi miskami jak do zupy :heart: uwielbiam te wyraziste kolory :heart: beda jeszcze dostepne ?

6 polubień

Jak zwykle super nagrody do twstowania :wink:
Uwielbiamy te talerzyki , mamy juz je pare lat i sa nie do zdarcia :wink:

1 polubienie

Super! Ja uwielbiam Wasze zestawy do rozszerzania diety. One naprawdę są niezniszczalne i mówię to z doświadczenia, bo starsza córka swój zestaw używa od 3 lat :smile: iii cieszę się na smoczki 18+, bo dawno nie było :grin:

1 polubienie

Bardo ładne zestawy :slight_smile:

Super zestaw :slight_smile: Rozszerzanie diety jeszcze przed nami, ale smoczki Prime dzialaja u synka cuda :heart:

Bardzo piękne zestawy :heart_eyes::heart_eyes: a pytanie czy będą kiedyś inne kolorki? Jesteśmy bardzo ciekawe :blush:

1 polubienie

Bardzo fajny zestaw, polecamy! :heart::blush:

Te zestawy są świetne :star_struck: moja córcia uwielbia

1 polubienie

Super produkty do testowania :smiling_face_with_three_hearts: jeszcze nie mam dla córki nic do rd tak że się przydadzą :face_holding_back_tears::heart_eyes: chętnie przetestuję 🩷

Hihi @LOVI_Redakcja jakbym się zakładała co w tym mcu będzie do testów to nie wygrałabym :grin::grin::grin:

Super pakiet - u córek sprawdza się w sam raz :hugs::hugs:

1 polubienie

Chyba w tym miesiącu nikt nie zgadł :see_no_evil::see_no_evil:

Te zestawy są cudne. To wszystko co mama potrzebuje dla maluszka do RD. Tak jak wspomniała @Mamina kubki są genialne do nauki przez te wkładki i uważam że fenomenalne są te łyżeczki zwłaszcza ta pierwsza. Ma kształt szufelki i idealnie pasuje do buzi malucha no i dla mnie genialna długa rączka :crazy_face:
Kolory też super ale pewnie fajnie by było też mieć inne kolory.
No i piękne :star_struck:kolory smoczków. Zwłaszcza te w kolorze butelkowym. Super zestawy do testowania

Jakie piękne zestawy :heart: z takim zestawem rozszerzanie diety będzie o wiele przyjemniejsze

Piękna minimalistyczna ale jakże urocza “zastawa” dla naszych maluszków :star_struck: myślę że na półce w sklepie przykuła by mój wzrok zdecydowanie

Cudowne zestawiki! 🩷 wszytsko pięknie dopracowane, świetna nagroda :1st_place_medal:

Super nagrody , a zestaw nude idealny dla dziewczynki :heart:

Piękny zestaw :heart: ale kubek to dla mnie wielkie WOW!
Na pewno będzie u nas must have przy wyborze gadżetów do picia :cup_with_straw:Jako logopeda polecam takie kubki rodzicom, bo to świetne, praktyczne narzędzie, które naprawdę może wspierać postępy malucha i zapobiegać wadom zgryzu :tooth::yellow_heart:

2 polubienia

Uwielbiam te naczynia one są nie do zniszczenia. Najlepsze jako miałam i ta talerzo-miska jak ja to nazywam genialna na zupkę i na kanapkę.

1 polubienie

No my niedługo wchodzimy w RD jestem taaaka podekscytowana

2 polubienia