Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (luty 2026)

Ooo no nie dojrzałam że nan też jest :face_with_peeking_eye: nam kiedyś pediatra mówiła aby dziecku podać potem już to mleko w butelce świeże . A jak dla takiego niekowlaka to nie wiem

moją olej ARA
bebilon 1 i 2 większość
nan 1 i 2 większość
hipp 1 i 2 większość
hipp kozie 1
kendamil (większość)
mleka które nie mają oleju ARA
lakowit
Capricare
hipp kozie 2

Olej ARA kryje się pod postacią

• Olej z Mortierella alpina
  • Kwas arachidonowy
  • ARA

olej ara (omega 6) "naśladuje mleko matki "

1 polubienie

Hipp i capricare wydały oświadczenie że ich mleka są bezpieczne bo maja innego dostawcę oleju ara. Hipp wydał w oświadczeniu że korzysta z europejskiego dostawcy. Nan, bebiko i bebilon korzystają z chińskiego dostawcy :frowning:

2 polubienia

Capricare ma ten naturalnych co jest w mleku kozim

mam pytanie czy waszym dzieciom smakuje mleko kozie ??

Czy mogłabyś podlinkować ten post?

Capricare też ma olej ara. Ogólnie fajnie że wydali takie oświadczenie, tak samo jak o Hipp. Gdyvy nie podejrzenie alergii na BMK to podawałabym synkowi capricare, bo bardzo dużo pozytywnych opini o tym mleku słyszałam.
Byłam na dniach otwartych szkoły rodzenia i był przedstawiciel capricare i powiem Ci że to mleko jest nawet smaczne :smiley:

Ja tylko tutaj zostawię ten wpis. Bo fajnie i dużo wyjaśnia ja nawet nie miałam pojęcia o co chodzi

https://www.instagram.com/p/DUa3jefDOf6/?igsh=Y3lsNWFteDRkdGVp

@Kasia4166 proszę link powyżej, ale mniej więcej tutaj jest bardziej rozszerzone to co powiedziała @Molly

Moja była od drugiego miesiąca na Capri Care No i wszystko było w porządku a od jakichś dwóch tygodni wodnista kupa więc próbuję przynieść się na inne mleko. Bo dziecko nie ma żadnych oznak żeby ją bolał brzuszek nic w ten deseń ale no coś się dzieje.

Produkty Lovi są swoistym must have w naszym domu. Odkąd nasza córeczka zaczęła używać produktów marki Lovi, nawet nie chce spogladac na inne, doslownie :slightly_smiling_face:, smoczków inne niz Lovi nasza córka pozbywała się z prędkością światła :slightly_smiling_face:. Obecnie uzywamy praktycznie całej gamy produktow marki Lovi (butelki, smoczki, łyżeczki, itd). Każdy z nich jest super, praktyczny, wykonany z doskonałych materiałów, a do tego mają cudowny design, co w dzisiejszych czasach też jest niebywale ważne. My jako rodzice, a przede wszystkim nasza córeczka, jesteśmy zakochani w produktach marki Lovi :heart:.

Zestawy wyglądają fenomenalnie i zapewne są bardzo praktyczne…tak jak czytam na forum sprawdzają się…nie korzystałam jeszcze ale planuje niedługo zacząć…pozdrawiam

Z tego co przeczytałam to najgorzej jest z mlekami od 0-6 miesięcy bo one muszą mieć ten olej ARA :face_with_peeking_eye: czyli zagrodzone sa najmłodsze dzieciaczki, które jeszcze nie mają właściwie rozwiniętego układu pokarmowego

@wszyscy
czy wymieniacie też butelki na nowe skoro byly skazone partię?
bakteira jest odpowna na 170°C

1 polubienie

A posiadałaś akurat skażona partie?

1 polubienie

tak :pensive:

Kolory są cudownie , lubimy te zestawy powodzenia dziewczyny

To ja bym nawet nie pomyślała żeby wymienić butelki :see_no_evil: może napisz do producenta mleka reklamację żeby zwrócili Ci koszt nowych butelek bo to przecież też trochę kosztuje :frowning: może się uda że zwrócą :slight_smile:

Oj szok, dobrze że zauważyłaś to @Sylwiaa o właśnie , ale ciekawe czy chociaż coś odpiszą… a właśnie jak toż tym jest ktoś oddaje kasę jak się to kupi?

1 polubienie

ja mam puszki po bebilon pepti syneo 1 jak wyjadą skażone partie to mi się zwróci :pensive::pensive:
ale zdrowia dziecka nic nie zwróci…
może lovi redakcja każdemu z nas da butelki (dlatego tak długo nie ma informacji):grinning:

Lepiej nie ryzykować i również wymienić , ja bym też pisała do producenta o zwrot kosztów .

1 polubienie

Piekny zestaw. Kubek jest świetny do nauki picia. Zestaw prezentuje sie cudnie.

1 polubienie