to akurat się fajnie wyciera, wszystko schodzi nawet zaschnięte sama woda a jak przebarwienia troszkę płynu do naczyń i jak nowe
Teraz patrzę i bardzo fajny patent z matą pod krzesełko. Niby nic nadzwyczajnego a jakie duże ułatwienie ![]()
też się nad nią zastanawiałam, ale by mi się tego nie chciało czyści, mopem jest szybciej niż na kolanach lub to prać w pralce
Dlatego właśnie myślałam o tym z Ikea , bo moje poprzednie też nie było fajne ale dobrze że dziewczyny tu napisały opinie ![]()
a na zakamarki bo są tylko 2 to jest w większości modelach to przy tej tacce to szoteczka starą przejeżdżam i jest super
przy braniu tych rączek od tacki w pozycji pionowej , i jak się bierze te rączki poziomo to właśnie w tym miejscu
Ja odnoszę wrażenie że gorzej mi się czyściło to z Ikea bo nie możnać tak łatwo tacki i jak dać na przykład do wanny i po jedzeniu słoiczków ciężko mi było odczyścić i były przebarwienia. W tych co mam to raz że ten materiał co jest na nich jest łatwy w czyszczeniu tylko wycieram szmatką, jest miękki więc dziecku wygodnie się siedzi a tackę mogę zdejmować i myć.
@Molly dokladnie tobie tak samo jak wyciągam synka to przesuwam tackę z 1 na 3 albo 4 i wyciągam i to jest super.
My mamy jedno właśnie to z ikei ale widziałam te kolorowe i chciałam kupić dla synka drugie ![]()
Super akurat jesteśmy w 5 miesiącu i zaraz będziemy zaczynać rozszerzać dietę fajnie by było zacząć z taką wyprawką ![]()
U nas z ikei się sprawdziło super i na początek będziemy z nim zaczynać ale że syn jest z tych dużych więc pewnie szybko wyrośnie i będzie trzeba szukać czegoś większego
Regulowany podnóżek to podstawa. Moja 5 latka siedzi już na normalnym dorosłym krześle i widzę że jej nie wygodnie. Rozważam zakup jakiegoś krzesła z podnóżkiem dla starszaków
Tkactwo kolor też mi się bardzo spodobał ![]()
Muszę w takim wypadku też poprzeglądać Vinted itp bo serio trafiacie perełki
Ja właśnie przegladam vinted i narazie widzę wystawione tylko białe krzesełka z ikei . Ale naprawdę nie dużo bo nawet po 30 zł są wystawione .
Ja mam ten kinderkraft enok i powiem szczerze super nam się sprawdza od kiedy skończyła tak plus minus 2 latka
Ja się zastanawiałam nad kinderkraft bo wyskakuje mi bardzo dużo takich krzesełek na vintedzie i też widzę że są bardzo fajne i solidne .
Jak coś to mam kinderkraft yummy i mogę się tylko do tego odnieść jakby ktoś był ciekawy
Aaa chętnie poznam opinie
Ja mówię enock jest super ale nie na początek. Włożenie malucha to dramat. Definitywnie jest to fotelik dla już dziecka ładnie siedzącego. Ale już od około 2 roku w zwyż jest bomba
Wyniki wyszukiwania "krzesełko " - RozszerzanieDiety.pl https://share.google/D67aqz0Og4IXPCZbP
tutaj macie opinie
I polecasz go ?