Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (luty 2026)

Tak tej kinderkraft yummy polecam. Można regulować jego wysokość wić dziecko może siedzieć ze wszystkimi przy stole, można regulować 3 stopniowo oparcie. Regulowany jest podnóżek. Tacka 4 poziomy regulacji. No i jak się nie używa to można złożyć na płasko. Dodatkowo można ściągać ten materiał na siedzenie i prac. To nie jest oryginalne, kupiłam na allegro i jest super bo łatwo się czyści. Tacka składa się z dwóch

Generalnie ja jestem bardzo zadowolona i polecam

No wygląda całkiem dobrze. Porównując sobie do tego co miałam kiedyś ma dużo mniej tych zakamarków do czyszczenia

1 polubienie

No ja myję tylko tackę o czasem przemywam te białe poręcze, ja jeszcze pozyskałam na grupie oddam za darmo na fb chicco polly w podobnym stylu (wywożę do teściowej)

Oczywiście oba mają pasy pięciopunktowe

na najlepiej zeby tacka nie było za wysoko :wink: bo w niektórych nie da rady ustawić żeby była niżej, a dla dziecka jest za wysoko

Ja się z tym nie spotkałam

1 polubienie

Fajnie całkiem

1 polubienie

Fajne w tych krzesełkach jest to że te tacki można zdjąć i dziecko starsze można przystawić w do normalnego stołu i dziecko może z nami jeść

Mi się to krzesełko podoba z kinderkraft :blush: fajnie wygląda :blush: i wydaje się na solidne

No i wygląda że nie zajmuje dużo miejsca

Jakoś powiem ci szczerze nie do końca jestem do niego przekonana. Pamiętam że jak starsza była malutka na tyle że jeszcze korzysta z krzesełek to takie krzesełko W którejś restauracji było i maluch się w niej układał a na starszaka To już wolałabym mieć takie porządne które rośnie razem z dzieckiem

Oni jest podobne trochę do tego z Ikea tylko ma tą miękką wyściółkę i nie ma tej przegrody na nóżki sztywnej

1 polubienie

Dokładnie podobne do tego z ikei , a my mamy białe z ikei jedno to córka w nim je a teraz synek zaczyna rozszerzanie diety ale on jeszcze widzę że nie do końca siedzi stabilnie w nim , ja nie mam pasów do tego krzesełka . Synek w sobotę kończy pół roku :grinning:

1 polubienie

No to wygląda całkiem dobrze , robię sobie screna poczytam porównam z innymi

na rozszerzamydiete. pl są opinię krzesełek do karmienia, jakie są prawidłowe a jakie nie :blush:

Tylko większość tam z tego co widziałam jest tych drewnianych o plastikowych jest bardzo mało

1 polubienie

Oo drewnianych też widzę ostatnio bardzo dużo jak sprzedają, ale ogólnie dla mnie się liczy żeby było bezpieczne i wygodne dla dziecka . Tych krzesełek na rynku jest naprawdę sporo .

To prawda. A dzisiaj byłam w największym smyku u nas w Lublinie i patrzyłam na te produkty ichnie. To też były bardzo ciekawe. Ale nie mają darmowej przesyłki Allegro :rofl::rofl::rofl::rofl:

Mają swoje produkty? Jakiego typu?

smiki są talerze kubki zabawki akcesoria niemowlęce, przecież smyk ma darmową dostawe do sklepu nawet

Nie jest darmowa. Doliczają 2 zl chyba