Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (kwiecień 2026)

Oo tak od kąd mamy ten zestaw tylko stosujemy talerzyki lovi , tylko widelca nieamy z lovi :rofl: ale nie wiem czy mają w zestawie :rofl:

to jest ta starsza córka? śliczna?

1 polubienie

Madziu ja tez mroze w woreczkach na mleko i podpisuje z data . Ostatnio zrobilam malej rosolek i mam troszke pomrozone . Doszlam do wniosku , ze te woreczki na mleko to suoer opcja , bo moge sobie podgrzac w podgrzewaczu :grin:

2 polubienia

Jaka fajna :heart::heart::heart:

1 polubienie

Jaka śliczniocha :smiling_face_with_three_hearts:
@JoannaMP dobry patent z wykorzystaniem tych woreczków na mleko :slight_smile:

1 polubienie

Kurczę ja jestem przerażona tym, że ciągle coś w tej żywności jest znajdowane. Chociaż teoretycznie to dla dzieci powinno być bardziej przebadane. A masz jakieś konkretne badania na ten temat?
Tak naprawdę to dzisiaj to nawet woda nie jest dobra, bo też coś ma :stuck_out_tongue: a potem się dziwia, że tyle nowotworów układu pokarmowego jest jak my jemy tą chemię i wszystko :confused: no, ale coś trzeba jeść :frowning:

Ale słodka.

Ja też słyszałam że w tych woreczkach do mleka można mrozić zupki czy inne płyny :upside_down_face::smiling_face:

1 polubienie

Bardzo śliczna :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ja nawet swojskie owocki chce tak na musy mrozic , bo dosc krotko są zbiory a fajnie miec swoje na zimne miesiace

Coś Ty , kuźwa ja dawałam starszej i młodszej też daję 🫨🫨

No mówię najlepiej mieć swoją działkę a jeszcze lepiej jakieś biiiiig donice żeby czasem jakies randapy czy inne paskudztwa jak sasiad psika nie dostawały się do naszych zbiorów / tak jak u mnie sąsiad co wiosne jedzie z opryskami i innymi :frowning: / w nich sądzić wszystko dla dzieci.

Tak tak, mrożę mniejsze porcje w woreczkach na mleko :sweat_smile:

2 polubienia

No niestety gdzie wyczytaliśmy jakiś czas temu ale nie podali których słoiczków to dotyczyło

Piękne kolory i cały zestaw, a ta łyżeczka jest wręcz idealna do RD dla wcześniaków. Szkoda ,że gdy ja zaczynałam RD 6.5 lat temu nie mieliścke tych zestawów w ofercie. Wiele by mi ułatwiło przy RD wcześniaka wasza łyżeczka. Terazm jestem w 3 ciąży i przy RD napewno zaopatrze się w cały zestaw.

Dobry patent, będę wykorzystywać tak te woreczki, bo do mleka mi się nie przydadzą a mam całe opakowanie :see_no_evil:

2 polubienia

Tak, to prawda. Ta lyzeczka lopatka jest idealna na pierwsze smaki. Delikatna,malutka.
Teraz marzy mi sie zestaw z widelcem, najlepiej juz metalowy od Lovi :heart:

Tak to jest ta średnia córeczka roczek i 10 miesięcy niedługo skończy dwa lata :blush:
@Ironiczniepateyczna to prawda ja zawsze miałam pewność że te produkty dla dzieci są bardziej bezpieczne niż nasza żywność a tu jednak nie koniecznie… w sumie co się dziwić jak mleko dla niemowląt ci chwilę jest czymś skażone…

1 polubienie

Moj dostał taki zestaw nóż, widelec i łyżeczka ale z biedronki od babci i muszę powiedzieć że ma 12 miesięcy i już jak mu nabije to sam chce wkładać do budzi :face_with_peeking_eye::wink:

My mamy po starszaku w tym jedne grawerowane, ale oczywiscie zebt nie bylo klotni to musze zainwestowac w nowe :rofl: wiec moze Lovi by zrobilo takie klasyczne sztucce

No tak to mleko to ostatnimi czasy masakra. My mamy Hipp na szczęście nic nie słyszałam, ale te bebiko i bebilon co chwila coś było

My na początku byliśmy na hippie ale mąż ma taką aplikację co sprawdza wartość produktu i po zeskanowaniu pokazuję czy dany produkt jest wartosciowy więc porównaliśmy z mlekiem bebiko i wyszło że bebiko jest to lepsze mleko niż hipp .

1 polubienie