Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (kwiecień 2026)

Drogie mamy, nowy miesiąc oznacza nowe nagrody do wygrania!
W kwietniu testujemy zestawy do rozszerzania diety: naczynia, łyżeczki, śliniaki i kubki treningowe Genius (mamy dla Was nowy kolor – Ultramarine!) Dodatkowo testujemy też dynamiczne smoczki Prime w dwóch kolorach. :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

Sprawdź nowy kolor kubka treningowego Genius: Kubek treningowy LOVI Genius 150 ml Ultramarine

Co myślicie o nowych nagrodach? :raised_hands:

14 polubień

Kolor kubeczka piękny , jego nazwa również 🩵🩵🩵 wersja kolorystyczna dla chłopców , ale dziewczynki też będą zadowolone :white_heart:
Smoczki - aktualnie używamy właśnie tych niebieskich :grin::grin:
Zestaw do rd jwst cudowny - sliniak towarzyszy córkom do każdego posiłku :wink:

Piękne kolory! Niebieski skradł moje serce :blue_heart:

W końcu niebieski kolorek!:star_struck: przepiękny jest! Jestem zachwycona 🩵

No jak zawsze super rzeczy do testowania. Kubeczek niebieski to coś pięknego, idealny dla mojego maluszka :heart_eyes: ja jestem bardzo zadowolona z tych zestawów i gorąca polecam wszystkim mama , super jakoś i piękne kolory.
Jesli chodzi o smoczki to tylko te mój mały akceptuje

Ja jestem zadowolona :grin: uwielbiam takie pastelowe kolorki :grin: super zestaw do zdobycia :blush::cherry_blossom: piękny ten nowy odcień błękitu 🩵🩵🩵

Super rzeczy :heart: kolorek kubka jest przepiekny

Przepiękny kolor, wygląda naprawdę super :heart_eyes::heart_eyes: fajnie byłoby, gdyby do kompletu były też zestaw naczyń w tym odcieniu :heart_eyes:

1 polubienie

Jestem zakochana w tym nowym kolorze i licze na wiecej rzeczy w nim :blue_heart:
Zestawy do rd tez sa top, te sliniaki ewidentnie sa wygodne bo syn ich nie probuje sciagnac :blue_heart:

@magdallenka08971 to prawda cały komplet w tym kolorze wyglądałby super :heart_eyes_cat:

1 polubienie

Super zestaw fajnie ze jest nowy kolor niebieski :wink: :wink:

Boski jest !

Taaak nazwa koloru dodaje mu szyku :crazy_face::crazy_face: bardzo mi się podoba i nazwa i kolor hihi

A ja jestem ciekawa, czy w tym samym kolorze pojawi się też zestaw talerzyków i łyżeczek?
Kolor jest cudny! Chociaż mam córkę, to chciałabym taki niebieski śliniaczek :star_struck:

Nagrody jak zawsze super! :heart:
A kolor nowego kubeczka genialny, ja jestem zakochana :heart_eyes::blue_heart: idealny dla mojego synka :blush:
Już niedługo rozpoczynamy przygodę z RD więc kompletowanie takich akcesoriów na pewno się przyda :blush:
Smoczki - klasa, najlepszy design :clap:

zestawy piekne idealne pod rozpoczęcie pielnej jednocześnie brudnej🤣 przygody rozszerzania diety.
po cichu licze ze pojawia sie cale zestawy w tym cudnym niebieskim kolorze :star_struck:

Tak samo jak ja bym chciała takie niebieskie talerzyki 🩵

1 polubienie

Zestaw jest cudowny. Fajnie że wprowadziliście ten nowy kolorek widziałam na żywo. Super cieszy oczy

cudo! właśnie tego potrzebuje :heart: zaczynamy powoli rozszerzać dietę

Oprócz kubeczka i smoczków wszystko znamy i polecamy :blue_heart:
A.kubeczek ma cudny kolor :blue_heart:

1 polubienie