Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (kwiecień 2026)

Ja chyba bardzie niebieski śliniak :rofl::rofl:aczkolwiek cały zestaw byłby cudny!!

1 polubienie

Wow, ten nowy kolorek prezentuje się naprawdę rewelacyjnie :star_struck: 🩵

Oczy wyobraźni już widzą ten piękny kubeczek w rączkach mojego Synka :smiling_face_with_three_hearts: 🩵 :smiley:

A Wasz zestaw do rozszerzania diety - znamy, korzystamy i uwielbiamy! :sparkling_heart:

🩵 Niebieski 🩵 ostatnio mój ulubiony kolor 🩵 extra zestaw! Ale najbardziej jestem ciekawa tych kubków treningowych 🩵

Wszystkie kolory bardzo fajne. Ale kubeczki to sztos rozwiązanie do nauki picia

Piękny kolor , ja właśnie smoczki prime wymieniłam synowi na ten błękitny i tak mu pasuje do jego mocno niemieckich oczu :heart_eyes:

1 polubienie

Smoczki są przepiękne, ja synkowi co 1,5 miesiąca wymieniam nude i baby blue :smiley: no i teraz dołączył jeszcze pistacjowy :slight_smile: prime to ulubione smoczki synka

Ja tez uwielbialam te smoczki, maja cos w soboe wyjatkowego, unikalnego, pieknego :heart:

Hahahah moze trzeci raz bede kiedys w ciazy to znowu beda cieszyc moje oko :heart:

1 polubienie

Chyba tą prostotę :slight_smile:

Poza tym ksztalt jest super, taki delikatny lekki, idealny do malych twarzyczek.
Ze starszym synem mialam ten problem ze smoczki mu sie odciskaly na puciowatych policzkach czasami ( rosl skokowo) a balam sie zmieniac na wiekszy rozmiar. Szkoda ze wtedy nie byli Prime’ów :heart:

1 polubienie

Piekny ten kolor niebieski 🩵

Mam to samo z synkiem, w innych smoczkach po dłuższej chwili odciskają sie na buźce. Synek ma 5 miesięcy i jak ma do wyboru smoczek to od razu sięga po prime :smiley: mamy też te święconce w ciemności, które były niedawno do testów, to je też lubi ale jednak woli prime. Te świecące w ciemności od 2 dni ratują moje noce :joy: synek chyba przechodzi przez regres snu i od 2 nocy chce się bawić od 3 :see_no_evil: na szczęście jest zadowolony jak bawi się stopkami lub smoczkiem tym świecącym w ciemności. Ogląda go z każdej strony aż w końcu zasypia :joy:

Jak cos to prime tez sa swiecace w ciemnosci, co prawda juz kolorystycznie nie ma szalu, ale na noce idealne :heart:

2 polubienia

Mi sie wlasnie te blekitne i te swiecace prime podobaja :heart: te bezowe to takie neutralne i do wszystkiego pasuja :heart:

Gratuluje wygranym w marcu :heart:

1 polubienie

Mój mały testował te zwykłe day&night i te primę i najbardziej mu spasowały te primę więc tylko te stosujemy. Chodź mamie z misiem jak coś ale woli primę

U nas u starszakow tez sie odciskaly…:see_no_evil:

Feluch Prime wklada cale do buzi :see_no_evil: jak kiedys uda mi sie zrobic zdjecie to zrobie :see_no_evil:

Teraz idealnie nam sie sprawdza ten zestaw: prime w buzi a te świecące w ciemności w rączce (te co były niedawno do testów - teddy love )

Ja jeszcze poluje na prime te świecące :upside_down_face: bo to już będzie idealne

Hahaha maly cwaniak ! Koniecznie daj zdjecie :joy:

Piękny zestaw :heart_eyes: Już niedługo zaczynamy z synkiem Leopoldem rozszerzanie diety i powoli kompletujemy pierwsze miseczki i talerzyki. Smoczki są super mamy zielony, niebieski i beżowy z seri Prime. Polduś ma problem z wędzidełkiem i smoczek został nam polecony przez neurologopedę. Dzięki ssaniu tego smoczka ćwiczy się języczek i w naturalny sposób (bez ingerencji, czyli podcinania) wyciąga się delikatnie wędzidełko.

1 polubienie

Wow ! Sa juz wyniki za marzec !