Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (kwiecień 2026)

Wow ! Super nagrody ! Akurat jestesmy na etapie rozszerzania diety , wiec bardzo chetnie byssmy przetestowali taki zestaw , tym bardziej , ze bardzo mnie kusi ten kubeczek :heart_eyes:
Kolory sa boskie , nie sa takie “natarczywe” . Bardzo przyjemne dla oka

Sa sa :slight_smile: jestem w szoku ze zalapalam sie na wyroznienie :see_no_evil:

Tak, to są świetne smoczki :heart_eyes: jestem logopedą i z czystym sumieniem też je polecam :heart: a prywatnie synek ma w kolorze nude 🩵 uwielbiam też za to, że nie dociska do buźki :smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia

Ooo super że je w tak razie polecasz 🩵 mi się te błękitne i dla diewczynki podobają 🩵🩵

1 polubienie

Zestaw jest cudowny, niebieski kubeczek skradł moje serce ponieważ my mamy dla synka wszystko w kolorze niebieskim​:heart_eyes: cureczka w odcieniach różu głównie ale fajnie bo kubeczki każdy inny dla każdego nie będą się mylić :heart_eyes: fajnie było by wygrać taki zestaw :heart_eyes: ten brzoskwiniowy mamy ale niebieskiego jeszcze nie​:heart_eyes:

Ooo to dobrze wiedzieć :slight_smile:

1 polubienie

Mojego synka ulubiony to ten różowy taki z zajączkiem bodajże , ile ja się nasłuchałam żeby zabrać mu to różowe …

2 polubienia

To moje najbardziej lubi liski i jeżyki :wink:

1 polubienie

Wszystkie kolorki piękne , teraz tylko talerzyków brakuje :grin:

super jest ten niebieski kubeczek i super talerze bardzo wytrzymałe
smoczki prime super, sle przy skoku rozwojowym są bee :see_no_evil:

Taak, właśnie ta wkładka ochronna która blokuje przepływ to super rozwiązanie żeby właśnie od razu wszystko się nie wylało, a dziecko miało możliwość nauczyć się samodzielnie pić z kubeczka :star_struck:

ooo to chyba wam się tak trafiło, u nas byl właśnie skok i smoczek prime mu pasowal. tylko na początku nie akceptowal bo potrzebowal mniejszy

Przepiękny zestaw :grin: a kolor niebieski no poprostu cudo :smiling_face_with_three_hearts: ja jestem wielką fanką tego koloru :heart_eyes: w domu dużo niebieskich akcentów. Talerze dla nas też .amy niebieskie to pieknie by pasowało :grin:

To oby Ci się udało je przetestować :slight_smile:

Ooo u nas też niebieska zastawa!🩵

Wspaniale, bardzo się cieszymy :heart_eyes: :blue_heart:

1 polubienie

Super! Bardzo nam miło :blue_heart:

1 polubienie

Dziękujemy za miłe słowa :blue_heart:

1 polubienie

Bardzo dziękujemy za polecenie :heart:

1 polubienie

Bardzo dziękujemy za tyle miłych słów! :heart_eyes: :heart:

1 polubienie