Dieta pudełkowa- którą polecacie?

Oj tak, dziecko jeszcze malutkie, ale już spokojniejsze, śpi w nocy, a człowiek nie musi przeżywać każdej imprezy i nieodebranego telefonu. Te nastoletnie lata to już zupełnie inny poziom stresu…

Ojj, dokładnie … A potem: „Mamo, czemu nie śpisz?” :sweat_smile:

2 polubienia

Niestety sama nie robię :frowning: raz próbowałam z tego przepisu

Było całkiem okej, ale ja zamiast słonecznika dałam trochę więcej orzechów i zamiast żurawiny więcej rodzynek.
Domowe często mam od koleżanki :smiling_face:

1 polubienie

Uwielbiam jej przepisy. Choc np przy miesnych potrawach pieczystych daje polowe wiecej soli bo ona tak delikatnie soli :rofl: i biszkopt do tortu z jej przepisu faktyxznie wychodzi plaski ale tez dosc zbity i twardy

1 polubienie

Ja mam wrażenie, że AniaGotuje ma przepis na wszystko :rofl::rofl::rofl: też je uwielbiam i tak samo jak Ty czasami modyfikuje pod siebie :rofl:

Potrzebuje ojojania :sob:
9tyg na redukcji i narazie tylko 6kg mniej. Jakos myslalam ze bedzie to lepiej spadac :sob: w dodatku jestem przed okresem i mam napady na jedzenie :sob: i mimo ze wszystko jest dalej dobre to jakos tak mi zle ze tak slabo to idzie… mam z czego chudnac wiec myslalam ze poczatki beda wrecz zajefajne

Nie ma co się zniechęcać. Waga nadal spada, nie stoi w miejscu, więc jest to progres. Trzymam kciuki za Ciebie, bo niejedna już by dawno zrezygnowała, ja na pewno :rofl::rofl:

Ojoj to faktycznie pewnie myślałaś że już będzie z 10 kg. Ale nie zrażaj się ważne że waga idzie w dół. Może jakiś rower dodatkowo? Spacery chociaż. Widzisz jakieś efekty nie tylko wagowe ale takie po ubraniach np ? Ile w ogóle masz zamiar schudnąć?

Myslalam ze te 8kg na bank sie uda w 9 tyg.
Spacery sa codziennie przynajmniej 1 godzine ale czasem uda sie dluzej. Rowerek mam stacjonarny ale zazwyczaj mam czws tylko wieczorem kiedy po prostu juz nestem zmeczona.
Po ubraniach widze powoli roznice, ale tez nie jakas ogromna. Chcialabym jeszcze 13kg schudnac do wymarzonej wagi

Musisz uzbroić się w cierpliwość. Wiem że to trudne jak się czegoś chce a nie może to wkurza strasznie. A dobrze się ważysz? Bo tutaj mam taką instrukcję :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

oo dobry pomysł :smiley:

Ubrania pokazują więcej niż waga. Małymi krokami dojdziesz do tych -13 kg

Ale pyszności :stuck_out_tongue:

Wlasnie mylnie myslalam ze skoro duzo waze to na poczatku zejdzie wszystko szybko. Przynajmniej tak mialy osoby otyle z mojego otoczrnia, ze 2 tyg bywalo ze 5 kg zrzucali mimo ze ich dieta to nie byla glodowka.

Ale u każdego organizm działa inaczej, czasem trzeba więcej cierpliwości i czasu, żeby wrócić do formy.

3 polubienia

W sumie to i dobrze że nie leci ci dużo bo później efekt jojo może byc. Jak schudniesz pomału to ci już tak zostanie

Właśnie, każdy organizm inaczej reaguje i działa, to kwestia bardzo indywidualna jak szybko schudniesz

Dokładnie, każdy ma inne tempo, metabolizm, styl życia… Najważniejsze to robić to mądrze i dla siebie, a nie na wyścigi :slight_smile:

Tak, ja wiem ze teoretycznie dobrze chudne i zdrowo ale po prostu juz chce byc chuda :rofl:

2 polubienia

cierpliwość to podstawa :smiley: