Dieta pudełkowa- którą polecacie?

Cierpliwosc u mnie pojawia sie tylko do dzieci a w innych kwestiach sie nie znamy :rofl::rofl::rofl:

Właśnie najgorszy jest ten efekt jojo ja po ciąży pierwszej dużo schudłam ważyłam mniej jak przed , ale niestety szybko waga wróciła i znowu ważyłam więcej jak przed :confused:

Haha, no to chyba normalne :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Efekt jojo to najgorsze, bo człowiek się stara, a potem wszystko wraca :confused: Trzymam kciuki, żeby tym razem było inaczej i udało się utrzymać wagę

1 polubienie

Jakby ktoras chciala to mam unikalny kod do Kuchnia Vikinga.
Ja polecam znajomemu wysylajac kod, znajomy ma 25% znizki na PIERWSZE ZAMOWIENIE korzystajac z mojego KODU a ja dzieki temu dostaje punkty do skarbonki zeby wykorzystac jako znizkę :wink: takze jakby ktos chcial sprobowac np tydzien diety to z moim kodem bedzie naprawde korzystna cena

YNmUOu <------- to ten kod. Wystaczy go wpisac podczas skladania zamowienia.

1 polubienie

Sama dużo testowałam i jakoś nigdy nic super mnie nie urzeklo

Dzięki , może kiedyś skorzystam :wink:

To prawda że po drugiej ciąży gorzej się schodzi z kg ? Ktoś ma jakieś doświadczenia ? Czy to nie ma żadnej różnicy

Myślę że to kwestia uwarunkowań genetycznych no i tego jak to zrobisz. Najważniejsze, żeby zrzucać kg z głową.

Jakoś nie zauważyłam. Może po prostu tinnie chodzi o drugą ciążę a o wiek. Chociaż ja między ciążami miałam 15 lat różnicy i z drugiej zeszłam tak samo szybko.

@mamina jak sytuacja u ciebie ? :crazy_face::crazy_face: Ile już w dół jesteś z wagą ?

7 kg mniej.
Mam diete do konca lipca calosc, w sierpniu bralam tylko sniadania i kolacje a obiady zaczne robic sama,mam juz jakas baze pomyslow co i jak robic wiec mam nadzieje ze dam rade !
Zamowilam piekny komplet sportowy i mam nadzieje ze to mnie zmotywuje do jakiegos lekkiego pilatesu :rofl:

3 polubienia

Trzymam kciuki. To i tak dobry wynik :muscle::muscle:

1 polubienie

8,5 kg mniej !
A mam miesiaczke wiec raczej za jakies 3 dni bedzie okolo 10 kg, tak obstawiam

4 polubienia

Dobry wynik :wink:

@Mamina to super że udało się skutecznie zejść z kg. To fajny wynik i na pewno widać efekty. A pilates wkroczył do rutyny?

Narazie raz cwiczylam cos w rodzaju pilatesu :rofl: ale wazne ze zaczelam !

2 polubienia

Miałam od brokuła , vikinga i szczerze to nie wpadło mi to w smak :frowning:

1 polubienie

Dlatego zrezygnowalam z obiadow bo w sumie wszystko bylo podobne w smaku. Wszystkie sosy takie same. Ale reszta uwazam ze nest dobra

1 polubienie

Super wynik :clap: