Dieta pudełkowa- którą polecacie?

Mi te pudełkowe szybko nudziło smakiem , nigdy nie trafiłam na dobre .

1 polubienie

Ja planuje od września wziąć jakaś dietę, ale nie mogę się zdecydować

1 polubienie

Slyszalam pozytywne opinie o Maczfit, ale nie wiem jak tam cenowo.
Viking cenowo super bo ciagle jakies kody rabatowe ale na dluzsza mete to obiady w sumie ciągle smakowaly tak samo, musialam zmisniac sosy, dodawac ziola itp.
Natomiast sniadania, drugie sniadania i kolacje uwazam ze sa super. Mam 2 nalesniki z twarozkiem owocowym i konfitura i umowmy sie ze sama bym sobie takiego sniadania nie zrobila a jeszcze wszystko wyliczone bo oprocz kalorii to wez bialko wegle itp

Mi się ciągle na fb wyświetla jakaś strona gdzie ludzie bardzo krytykują tego vikinga

Też to widziałam

Zmienili teraz niedawno wybor diet, podobno juz nie ma bez glutenu itp. Sporo ludzi zaczelo narzekac

No to słabo…

To jaką polecasz ? czy tylko miałaś viking ?

Ja tylko viking. Kolezanka miala vikinga i przeszla na maczfit i mowi ze drozej ale smaczniej

Będe musiała trochę opinii poczytać gdzie najlepiej

Niestety w moim przypadku nie mam dużego wyboru , te co miałam jakos mi nie podeszły a ze mieszkam bardziej na wiosce to nie wszyscy też do mnie dowożą

A może ktoś z sąsiadów też by chciał jakieś diety i już by im sie może opłacało przyjechać

U nas raczej nie ma takiej możliwości . Wokół sami starsi , i mało też dbający o jakąś dietę :see_no_evil:

1 polubienie

Niektóre cateringi mimo wszystko nie dowiozą, nawet, jeśli ma to być 5/10 osób, niektóre dowożą tylko do miast. Nie wiem czy na mojej wiosce funkcjonuje jakikolwiek :rofl:

1 polubienie

o kurczę, ja nie mam takich problemów, więc nie pomyślałabym o tym :see_no_evil:

1 polubienie

Miałam kilka różnych diet pudełkowych i szczerze mówiąc najlepiej brać po tygodniu z kilku miejsc by wybrać co najbardziej odpowiada

1 polubienie

Też tak uważam. I też można sprawdzić czy przyjeżdżają o umowionej porze.

Dokładnie i zawsze w razie co można napisać jakąś opinię

to dobry pomysł, przynajmniej człowiek sprawdzi gdzie najlepiej

Jak jest wybór to jak najbardziej