Dieta pudełkowa- którą polecacie?

Dieta pudełkowa jest super, jeśli chcesz schudnąć! Kiedyś razem z mężem mieliśmy Diety od Brokuła i były bardzo smaczne. Teraz podobno już idą w masówkę, bo mają bardzo dużo klientów i posiłki nie są aż tak smaczne (ale to opinia znajomych, bo my mieliśmy ją kilka lat temu)

1 polubienie

To może warto lepiej jakieś nowości zobaczyć

1 polubienie

no właśnie często jest tak, że na początku jest super, a później jak się firma staje popularna to traci na tej jakości.

No często tak jest, dlatego trzeba wtedy znowu zmienić i może zobaczą , że robią coś nie tak

@Mamina jesteś jeszcze na pudełkowej ? Podrzuć jakieś posiłki bo zaczyna mi brakować pomysłów :rofl:

Ja na jutro mam

Tortille z serkiem oliwkowy rukola i chuda szyneczka

Omlet z serka wiejskiego z wiśniami , mango i orzechową granola

Sałatkę z pieczonym kurczakiem

Zupa pomidorowa z żółtych pomidorów

3 polubienia

Dzisiaj mialam placuszki szpinak boczek suszone pomidory, krem paprykowy z pestkami i na kolacje mam penne pelnoziarniste z jakims miesem w sosie pomidorowym.
Maz za to mial jogurt z granola, bulke z jajkiem sadzonym i cos jeszcze.

Ale smacznie to wyglada :wink:

Ale ostatnio mialam leniwe i byly pyszne !
Krem brokulowy tez byl sztos.
Tacos z meksykanskim farszem ( mielone w pomidorach z kukurydza i czerwona fasola), twarozek z rzodkiewka i ogorkiem z bula, racuchy z jalbkiem, wrapa z indykiem w ziolach z warzywami i dipem bazyliowym

1 polubienie

@Mamina @_MamaKinga_1 a u mnie ciągle to samo ziemniOki z kotletem z fileta albo mielonym :rofl::rofl: zupa ogórkowa albo pomidorowa :rofl: a wy jakieś dipy bazyliowe i tortille z serkiem oliwkowym. Czuję się niedowartościowana :sweat_smile:

1 polubienie

Obiady też mam w miarę normalnie chociaż coraz częściej pieczone a nie smażone

Hahahah u mnie może być codzinnie zupa pomidorowo i suchy makaron to dzieci będą w 7 niebie :rofl:

Haha jak.u mnie i nalesniki :rofl:

A to u nas naleśniki tylko mąż bardzo lubi ale ziemniaczki to na kilogramy , ostatnio zrobiłam prazuchy - jak to się u was nazywa ? Takie kluchy tłuczone z ziemniaków i mąki ziemniaczanej . Zwał jak zwał ale to jest pyszne !

Kopytka ? Czy kluski slaskie ?

Właśnie nie takie klasyczne kluski , pokażę ci zdj z internetu bo każdy to inaczej nazywa

O kurcze pierwszy raz takiee widze , nigdy nie jadlam :face_with_hand_over_mouth:

Co Ty mówisz … koniecznie spróbuj to banalnie proste gorące ziemniaki od razu po odcedzeniu zasypuję mąką ziemniaczaną i gniotę tłuczkiem do ziemniaków . I jeszcze do tego podsmażoną cebulką :upside_down_face:

Sprobuje wygladaja na pyszne my lubimy wszystko z ziemniakow :smiley:

Też nigdy tego nie jadłam. Pierwsze słyszę o nich w ogóle :crazy_face: ale wygląda dobrze muszę zrobić. I mieszasz tylko tą mąkę z ziemniakami o tyle ? Na talerz i gotowe ?

Proste co nie :laughing: