Dieta pudełkowa jest super, jeśli chcesz schudnąć! Kiedyś razem z mężem mieliśmy Diety od Brokuła i były bardzo smaczne. Teraz podobno już idą w masówkę, bo mają bardzo dużo klientów i posiłki nie są aż tak smaczne (ale to opinia znajomych, bo my mieliśmy ją kilka lat temu)
To może warto lepiej jakieś nowości zobaczyć
no właśnie często jest tak, że na początku jest super, a później jak się firma staje popularna to traci na tej jakości.
No często tak jest, dlatego trzeba wtedy znowu zmienić i może zobaczą , że robią coś nie tak
@Mamina jesteś jeszcze na pudełkowej ? Podrzuć jakieś posiłki bo zaczyna mi brakować pomysłów ![]()
Ja na jutro mam
Tortille z serkiem oliwkowy rukola i chuda szyneczka
Omlet z serka wiejskiego z wiśniami , mango i orzechową granola
Sałatkę z pieczonym kurczakiem
Zupa pomidorowa z żółtych pomidorów
Dzisiaj mialam placuszki szpinak boczek suszone pomidory, krem paprykowy z pestkami i na kolacje mam penne pelnoziarniste z jakims miesem w sosie pomidorowym.
Maz za to mial jogurt z granola, bulke z jajkiem sadzonym i cos jeszcze.
Ale smacznie to wyglada ![]()
Ale ostatnio mialam leniwe i byly pyszne !
Krem brokulowy tez byl sztos.
Tacos z meksykanskim farszem ( mielone w pomidorach z kukurydza i czerwona fasola), twarozek z rzodkiewka i ogorkiem z bula, racuchy z jalbkiem, wrapa z indykiem w ziolach z warzywami i dipem bazyliowym
@Mamina @_MamaKinga_1 a u mnie ciągle to samo ziemniOki z kotletem z fileta albo mielonym ![]()
zupa ogórkowa albo pomidorowa
a wy jakieś dipy bazyliowe i tortille z serkiem oliwkowym. Czuję się niedowartościowana ![]()
Obiady też mam w miarę normalnie chociaż coraz częściej pieczone a nie smażone
Hahahah u mnie może być codzinnie zupa pomidorowo i suchy makaron to dzieci będą w 7 niebie ![]()
Haha jak.u mnie i nalesniki ![]()
A to u nas naleśniki tylko mąż bardzo lubi ale ziemniaczki to na kilogramy , ostatnio zrobiłam prazuchy - jak to się u was nazywa ? Takie kluchy tłuczone z ziemniaków i mąki ziemniaczanej . Zwał jak zwał ale to jest pyszne !
Kopytka ? Czy kluski slaskie ?
O kurcze pierwszy raz takiee widze , nigdy nie jadlam ![]()
Co Ty mówisz … koniecznie spróbuj to banalnie proste gorące ziemniaki od razu po odcedzeniu zasypuję mąką ziemniaczaną i gniotę tłuczkiem do ziemniaków . I jeszcze do tego podsmażoną cebulką ![]()
Sprobuje wygladaja na pyszne my lubimy wszystko z ziemniakow ![]()
Też nigdy tego nie jadłam. Pierwsze słyszę o nich w ogóle
ale wygląda dobrze muszę zrobić. I mieszasz tylko tą mąkę z ziemniakami o tyle ? Na talerz i gotowe ?
Proste co nie ![]()