Dieta pudełkowa- którą polecacie?

Ja bym chciała schudnąć tylko trochę z brzucha, u nas też jest to rodzinne , że kobiety mają boczki i ja niestety też dostaje więc musze sie na cos zdecydować

Z czym jest ta buła? Szarpana wieprzowina?

Świetny wynik ! Tak trzymaj :orange_heart:

Powodzenia życzę :fist:

Tak, to szarpana wieprzowina w BBQ

Pysznie wygląda :smiling_face_with_three_hearts:

Jak ja bym zjadła takie coś :face_with_peeking_eye: dostałam kolację w szpitalu ale też nie narzekam kanapeczki z sałatką i szyneczka jeju jakie były dobre :rofl::rofl: bo od wczoraj od 16 nic nie jadłam.
Super ci idzie. Widzisz już efekty nam sobie czy narazie tylko waga spada ?

Zaluje ze nie zmierzylam sie w pasie i biodrach i ze nie zrobilam zdjec w bieliznie. Wiecie, jak ktos wyglada jak hipopotam to nie bardzo chce sie fotografowac. A teraz zaluje bo 5kg to nic w porownaniu z cm ktore mi ubyly w obwodach ! Juz pisalam chyba ze kupilam sukienke na komunie i byla dobra a po miesiacu diety okazalo sie ze wszedzie odstaje i wisi, pod pacjami, dekolt i brzuch. Takze generalnie widze ogolnie zmiane i to baaardzo motywuje ! Dostalam takiego kopa ze do konca lipca mam jeszcze ta diete i mam nadzieje ze kolejne 5kg pojdzie sobie :rofl:

3 polubienia

Napewno pójdzie. No to 10 kg to już ładny wynik będzie. Trzymamy kciuki. Faktycznie mogłaś się zmierzyć ale jeszcze nic straconego. Zmierz się teraz zobaczysz jak 5 kg rozchodzi się na centymetry

W ogole dzieki nim polubilam owsianki ! Zawsze wydawalo mi sie to jakima okropnym kleikiem a sa owocowe i pyszne !

2 polubienia

No owsianki są pyszne

Same pyszności

Ja uwielbiam owsianki, jeszcze jak mam jakiejs domowej roboty crunchy do tego to juz w ogóle wymiata :heart_eyes:

Gdyby jeszcze było więcej czasu, dzień za krótki

I jeszcze na czas macierzyństwa ,tak do tej 18 stki dzieci dodatkowa para rak by sie przydala i druga głowa bo dla jednej to za dużo :wink:

Jak robisz crunchy? Daj przepis

Ta do 18 a później będzie mamo zawieź mamo przywieź i matka 24 godziny na dobę pod telefonem jak taxi :rofl::rofl::rofl::rofl:

No właśnie… Niby dorosłość, a tak naprawdę to dopiero początek nowego etapu dla nas. Rola mamy chyba nigdy się nie kończy, tylko zmienia formę. :face_with_peeking_eye:

Dokładnie. I też będą nieprzespane noce do puki nie wróci z imprezy a jak telefonu nie będzie odbierać to już panika. Przyjaciółka moja ma teraz 19 łatkę wiec wiem jak jest. Najlepszy okres to przedszkolny już po zębach, po skokach, można wyspać się cała noc :rofl::rofl::rofl::scream::slightly_smiling_face:

Ojj tak będzie… stanie pod oknem kiedy w końcu bedzie szła jedna czy druga z randki czy dyskoteki :slight_smile: