Te posiłki można ustawić według swoich potrzeb i swojego rytmu dnia. Dla mnie idealnie byłyby 4 posiłki. Na początku też bym nie szalała z taką niską kalorycznością bo można się zrazić.
Właśnie o to chodzi – nie jeść mniej, tylko mądrzej. Pięć posiłków, ale lekkich i zbilansowanych, robi ogromną różnicę
No i jak sie ma 5 posilkow to nie ma sie nawet w glowie podjadania bo jak juz pomysle ze cos bym zjadla to przychodzi czas na kolejny posilek
Dokładnie regularne posiłki naprawdę pomagają nie myśleć o podjadaniu. Organizm się przyzwyczaja i działa jak w zegarku
Maly update. Wklejam kilka zdjec posilkow. Chyba tylko 1 mieso z obiadu bylo bleee. Dzisiejszy omlet ze sniadania tez byl mocno sredni wiec zjadlam kanapke i pomidorki cherry.
Mega byly te makarony ( jeden z mozarella i sosem grzybowym, drugi w jakims sosie meksykanskim)
Moja siostra wlasnie zamowila ta sama dietę. Planujemy tez zamowic dla mojego meza zeby mial co jesc w pracy normalnego a nie hot dog z zabki xD
a co to była za dieta ?
Ładnie wygląda
No nie zawsze ze wszystkim trafi się z kubki smakowe. Ale chyba znaczna większość dobra z tego co piszesz
Dzisiejsze sniadanie to petarda ! Nalesnik z twarozkiem straciatella i musem truskawkowym !
Nie wiem czy mowilam, ale mozna te dania oceniac u nich na stronie. Tym tez sie kieruje zamawiajac danie ( pisza ze 89% poleca a opinii bylo 51000 np)
O wow
Kolejne posilki, np burger ! Qesadilla.
Generalnie naprawde jest pycha !
Czqsem cos sobie dorzuce, np ogorka do salatki, owoce do jogurtu z granolą.
Moja siostra tez jest zachwycona.
Jak wynajmiemy mieszkanie ( szukamy lokatora nowego) to moj maz tez chce na probe zamowic
A jak się czujesz na tej diecie ?
Uwielbiam ![]()
![]()
Czuje sie super ! Mam wiecej energii. Czuje sie taka… lzejsza. Zdecydowanie na plus !
Najważniejsze bo jakbyś miała się katowac to się mija z celem . A jak waga leci to już w ogóle wspaniale
Wszystko wygląda naprawdę pysznie ![]()
Wygląda na prawdę pysznie, muszę też znowu sobie wziąć jakąś diete
Też się chyba zdecyduje na jakie