Dieta pudełkowa- którą polecacie?

Te posiłki można ustawić według swoich potrzeb i swojego rytmu dnia. Dla mnie idealnie byłyby 4 posiłki. Na początku też bym nie szalała z taką niską kalorycznością bo można się zrazić.

Właśnie o to chodzi – nie jeść mniej, tylko mądrzej. Pięć posiłków, ale lekkich i zbilansowanych, robi ogromną różnicę

1 polubienie

No i jak sie ma 5 posilkow to nie ma sie nawet w glowie podjadania bo jak juz pomysle ze cos bym zjadla to przychodzi czas na kolejny posilek

Dokładnie regularne posiłki naprawdę pomagają nie myśleć o podjadaniu. Organizm się przyzwyczaja i działa jak w zegarku

1 polubienie

Maly update. Wklejam kilka zdjec posilkow. Chyba tylko 1 mieso z obiadu bylo bleee. Dzisiejszy omlet ze sniadania tez byl mocno sredni wiec zjadlam kanapke i pomidorki cherry.
Mega byly te makarony ( jeden z mozarella i sosem grzybowym, drugi w jakims sosie meksykanskim)

2 polubienia

Moja siostra wlasnie zamowila ta sama dietę. Planujemy tez zamowic dla mojego meza zeby mial co jesc w pracy normalnego a nie hot dog z zabki xD

1 polubienie

a co to była za dieta ?

Ładnie wygląda

No nie zawsze ze wszystkim trafi się z kubki smakowe. Ale chyba znaczna większość dobra z tego co piszesz

Dzisiejsze sniadanie to petarda ! Nalesnik z twarozkiem straciatella i musem truskawkowym !

Nie wiem czy mowilam, ale mozna te dania oceniac u nich na stronie. Tym tez sie kieruje zamawiajac danie ( pisza ze 89% poleca a opinii bylo 51000 np)

2 polubienia

O wow

1 polubienie

Kolejne posilki, np burger ! Qesadilla.
Generalnie naprawde jest pycha !
Czqsem cos sobie dorzuce, np ogorka do salatki, owoce do jogurtu z granolą.
Moja siostra tez jest zachwycona.
Jak wynajmiemy mieszkanie ( szukamy lokatora nowego) to moj maz tez chce na probe zamowic

A jak się czujesz na tej diecie ?

Uwielbiam :smiley::smiley:

Czuje sie super ! Mam wiecej energii. Czuje sie taka… lzejsza. Zdecydowanie na plus !

Najważniejsze bo jakbyś miała się katowac to się mija z celem . A jak waga leci to już w ogóle wspaniale

Wszystko wygląda naprawdę pysznie :star_struck:

6 tyg na diecie, 5 dni w tygodniu Viking, weekendy sama gotuje.
6 tyg ------> - 5 kg !

3 polubienia

Wygląda na prawdę pysznie, muszę też znowu sobie wziąć jakąś diete

1 polubienie

Też się chyba zdecyduje na jakie